Verio se Tomi Li

0
Bubnjar benda Motli Kru, svoju već dugu vezu sa devojkom Sofijom ozvaničio je, i tako je proglasio svojom četvrtom ženom.
Tomi Li, foto: Profimedia
Tomi Li, foto: Profimedia

Tomi je rekao da je doneo odluku da će ona biti žena sa kojom će provesti ostatak svog života, a nakon ozvaničenja, oba partnera su tvitnula poruke.

- Dolazi vreme u životu kada morate da odaberete partnera za ceo život. Pozdravite moju verenicu, vrlo uskoro i suprugu Sofiju – glasio je Tvit bubnjara.

Dok je njegova verenica, tridesetogodišnja pevačica, nekoliko minuta nakon njega postavila tvit iz kog se može videti da je jako uzbuđena.

- Ja sam nešto što se rimuje sa Bijonse – napisala je Sofija.

Pedesetjednogodišnji roker prvi put se oženio sa modelom Elejn Starkuk, u novembru 1984.godine, ali su se razveli već naredne godine.

Sa glumicom Hether Loklir venčao se po drugi put 1986.godine, a razveli su se u avgustu 1993.godine.

Samo četiri dana nakon što je upoznao glumicu Pamelu Anderson 1995.godine. uplovili su u bračne vode.

Od nje se razveo 1998.godine, a iz tog braka imaju dvoje dece.Međutim, oni su se kasnije pomirili, ali su se 2001.godine ponovo razdvojili.

Da ovaj par teško može jedno bez drugog, primećuje se i po tome što su se 2008.godine ponovo sastavili, ali nažalost iste godine se i razdvojili.

On je kasnije bio u vezi i sa bivšom princezom, Majte Garsia, od 2001. do 2003. ali je nakon njenog okončanja priznao da je za to vreme osećao da je i dalje zaljubljen u Pamelu.

Očigledno je ona imala posebno mesto u njegovom životu, a kako li će proći Sofija, ostaje nam da sačekamo.

makonda-tracker