Ivana Španović obara rekorde

0
Atraktivna srpska altetičarka ostvarila je najbolji svetski skok u dalj ove godine, pošto je u Instanbulu odbranila titutlu na Balkanijadi, skokom od 6.92 metra, što je njen novi lični, ali i nacionalni rekord.
Ivana Španović, Twitter foto
Ivana Španović, Twitter foto

Ivana Španović fanove redovno obraduje aktraktivnim fotografijama koje postavlja na društvene mreže, ali to joj se ne može zameriti pošto je uspešna i u onome zbog čega je postala poznata.

Ona je u Istanbulu na Balkanijadi odbranila titulu i ostvarila svoj lični rekord, a njen skok ujedno je i nabolji ove godine na planetarnom planu.

Iako se tokom zimskih priprema svojim prijateljima žalila kako joj je veoma naporno, te da joj nedostaju familija, pas i druženje sa prijateljima, ona je sada dobila potvrdu da trud nije bio uzaludan.

Ovim skokom nagovestila je uspešnu sezonu, dok i na privatnom planu blista. Osvanula je na naslovnoj strani srpskog izdanja magazina Cosmopolitan, osvojila glavnu nagradu na Opel VIP čelendžu, gde se pokazala kao najbolja u vožnji kolima među poznatima, dok na društvenim mrežama redovno objavljuje fotografije koje ilustruju koliko je zgodna.

makonda-tracker