Pogledajte predbračne ugovore inostranih zvezda

0
Iako predbračni ugovori ne garantuju sreću, sigurno je da omogućavaju milionske investicije. Predstavljamo neke od najskupljih predbračnih ugovora u Holivudu.
Bijonse i Džej Zi, foto: Tumblr
Bijonse i Džej Zi, foto: Tumblr

Tajger Vuds i Elin Nordegren

U njihovom izvornom ugovoru stoji kako Elin iz braka odlazi sa 20 milona, ako ostanu najmanje 10 godina u braku. Međutim, nakon Vudsovih vanbračnih afera koje su zabavljale javnost mesecima, Elin je zahtevala potpisivanje novog. Nakon toga razvela se bogatija za 750 miliona dolara.

Britni Spirs i Kevin Federlajn

Pevačica je navodno odbijala da potpiše predbračni ugovor u slučaju plesača Kevina Federlajna, sa kojim ima dvoje dece, no na nagovor porodice ipak je to učinila. Kevin je nakon razvoda dobio milion dolara. 

Majkl Daglas i Ketrin Zita Džons

Ako se Majkl i Ketrin ikad razvedu, ona će dobiti 2,8 miliona dolara za svaku godinu, te dodatnih 5 miliona u slučaju njegovog neverstva.

Džastin Timberlejk i Džesika Bil

U slučaju da se Džastinu bilo koja dama previše približi, Džesika će postati bogatija za najmanje pola miliona dolara.

Kloi Kardašian i Lamar Odom

Ovo možda nije najskuplji predbračni, ali je svakako onaj ugovor sa najviše stavki. Prema njemu, Kloi za svaku godinu braka dobija pola miliona dolara, 25 hiljada mesečno kao bračnu podršku, pet hiljada na mesec dana kao naknadu za šoping i 1000 dolara mesečno za kozmetičke tretmane. Uz to, ona dobija njihovu kuću, auto i sezonske ulaznice za utakmice Lejkersa. 

Bijonse i Džej Zi

Pevačica će dobiti 10 miliona dolara ako se brak raspadne za manje od dve godine, a ako se rastanu u razdoblju od 15 godina, reper će morati da izdvoji po milion za svaku godinu braka. Plus, za svako dete koje rodi, u slučaju razvoda, slavna pevačica od muža dobija po pet miliona dolara.

makonda-tracker