Nataša zamenila Vladu bivšim dečkom?

0
Pevačica Nataša Bekvalac Dan zaljubljenih provela je društvu bivšeg momka, rukometaša Ljube Jovanovića, što potvrđuje snimak emisijie Paparaco lov, na kome se vidi kako sportista sa kojim je pevačica imala aferu 2010. godine ulazi u njen stan.
Nataša Bekvalac i Ljubomir Jovanović, foto: Story arhiva
Nataša Bekvalac i Ljubomir Jovanović, foto: Story arhiva

Iako prijatelji Nataše Bekvalac tvrde da vezu i veridbu sa manekenom Vladimirom Vuksanovićem nije raskinula zbog druge osobe, pevačica nema nameru da pati i ispisuje prazne stranice u svom ljubavnom životu.

- Nataša se zasitila veze s Vladom. Znam da on to vrlo teško podnosi, ali ona je odlučila da je među njima sve definitivno gotovo. Više nije zaljubljena u njega - tvrdi pevačicin prijatelj za Blic.
Beogradskom manekenu sigurno nije bilo lako kada je video snimak emisije Paparaco lov.
- Vlada je video da je ekipa Paparaco lova snimila Bekvalčevu kako je u novom domu na Dedinju, na Dan zaljubljenih, ugostila bivšeg dečka Ljubu, ali i kako odlazi kod njega u stan. Tada je shvatio koliko je njihova ljubav bila prolazna. On je njom hteo da se oženi i da je čuva pored sebe ceo život. Da je bila pored njega, svašta bi joj rekao, a sebi nije dozvolio da je pozove i kaže sve što mu leži na duši. Razočarao se, jer su se do juče kleli jedno drugom u ljubav - ispričao je izvor blizak manekenu.
- Vlada  je besan i poludeo je zbog takvog njenog ponašanja. Verovao je da je iskrena, ali sada je sve palo u vodu. Ne znam šta će se desiti kada se negde sretnu, ali verujem da je Vlada neće štedeti reči i stišavati ljutnju koju oseća - zaključio je Vuksanovićev prijatelj.
makonda-tracker