Rasel Krou skrhan bolom zbog iznenadne smrti Šarlot Doson

0
Vest o smrti novozelandskog modela sa kojom je bio prijatelj još od detinjstva, jako je pogodila holivudsku zvezdu Rasela Kroua.
Rasel Krou, foto: Profimedia
Rasel Krou, foto: Profimedia

Bivši novozelandski model Šarlot Doson pronađena je mrtva u svom stanu. Doson je preminula u 47. godini, a njen predstavnik za medije Bendži Hart potvrdio je njenu smrt.

- Sa dubokim bolom javljamo da smo tragično izgubili Šarlot Doson. Naše najdublje saučešće njenoj porodici - rekao je Hart, a čelnici policije potvrdili su da je njeno telo pronađeno oko 11.15h po lokalnom vremenu, te da nema sumnjivih okolnosti.

Vest o njenoj smrti jako je pogodila holivudsku zvezdu Rasela Kroua koji je sa Doson bio jako dobar prijatelj još od detinjstva, budući da su zajedno odrastali na Novom Zelandu, a čak su i sada živeli jako blizu jedno drugom, piše Daily Mail.

Na društvenim mrežama pojavila su se nagađanja da je njena iznenadna smrt povezana s depresijom od koje je dugo patila, kao i zlostavljanjem kom je bila izložena.

Ova vest jako je pogodila i australijsku manekenku Amandu Ver koja je na svom Twitter profilu objavila fotografiju s Doson.



- Bila je tako draga, prelepa žena koju su retki zaista poznavali. Jako ćeš nam nedostajati - napisala je Ver.

Osim što se pojavljivala na televiziji, Doson je bila i modna urednica u časopisu  Woman’s Day i stilska urednica časopisa New Idea.

 

makonda-tracker