Tanja Savić: Vreme je moj najbolji saveznik

2
Otkako se pre četiri meseca preselila u rodni Radinac, pevačica Tanja Savić pronašla je mir potreban da zaceli rane od raskida i shvati da joj je žao što ne govori sa nekada najboljom drugaricom Slavicom Ćukteraš
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Raskid dugogodišnje romanse, previše obaveza i velegradska gužva, samo su neki od razloga zbog kojih je mlada pevačica iz prve postave Zvezda Granda Tanja Savić odlučila da se na neodređeno vreme povuče iz srpske prestonice i vrati u rodni Radinac. Mada je poslednjih meseci ova dvadesetčetvorogodišnja pevačica pronašla svoj mir u porodičnom domu, ona ipak ne krije da i dalje pati zbog raskida četvorogodišnje veze koja je u njen život unela mnogo lepih trenutaka.

- Nisam više mogla da se izborim sa brzim načinom života u Beogradu koji me je podsećao na bivšeg dečka pa sam odlučila da se na neko vreme povučem iz javnosti. Želela sam da se odmorim od ljudi koji su me okruživali i obaveza pa sam otišla kući u Radinac. Imala sam dosta vremena za odmor i sređivanje misli, što je doprinelo da polako postajem ona stara Tanja, slobodna i spremna za novi početak - priča pevačica koja, iako se trudila da odlaskom iz grada preboli raskid romanse, ne skriva da još pomalo pati za izgubljenom ljubavlju, sigurna da je vreme najbolji lek za duboke ožiljke na njenom srcu.

- Prošlo je četiri meseca otkako smo se rastali. Još ne mogu da kažem kako sam tu vezu do kraja prebolela, ali verujem u izreku da vreme leči sve rane. Naša ljubav je trajala četiri godine, ali došlo je do zasićenja koje je rezultiralo raskidom. Ipak, nastavljam dalje, a trenutno mi je karijera ponovo na prvom mestu - ističe Tanja koja je odmah nakon raskida isključila svoj mobilni telefon u želji da se u potpunoj tišini odmori i preboli emotivnu krizu.

- Još nisam spremna za novu ljubav. U ovom trenutku odgovara mi da budem sama jer ne bih mogla da podnesem teret veze koji sam godinama nosila - naglašava Savićeva koja je nedavno gostovala u emisiji Ognjena Amidžića, zajedno sa nekadašnjom najboljom drugaricom Slavicom Ćukteraš. Mediji su nakon toga spekulisali da su drugarice jedna drugoj sve oprostile, ali nesuglasice između njih još nisu prevaziđene. 

- Žao mi je što se Slavica i ja tom prilikom nismo pomirile, često se setim naših zajedničkih trenutaka i ne krijem da mi u poslednje vreme nedostaje kao prijatelj. Kajem se zbog svega što se dogodilo i ne krijem da sam možda i ja u toj raspravi malo preterala. Posvađale smo se zbog gluposti i bezazlenog razloga koji mi danas deluje smešno, a sebe smatram jedinim krivcem što je naš odnos naglo prekinut. Bile smo nerazdvojne i nikada se ranije nismo svađale pa je možda nelogično što je mala razmirica bila dovoljna da jedna drugoj okrenemo leđa - zaključuje Tanja koja puna optimizma da će izgladiti odnose sa nekadašnjom drugaricom, grabi ka novim poslovnim uspesima.

Nedavno je otpevala naslovnu numeru za film Srpski ožiljci, a uskoro bi trebalo da počne i rad na novom albumu.

Aleksandra Dimitrijević

makonda-tracker