Sanja Dimitrijević: Od slučajnog susreta do poljupca

0
Pevačica Sanja Dimitrijević i frontmen benda Inspiracija, Srđan Vorgić, sreli su se neplanirano, a posle tri meseca veze započeli su slatki zajednički život u stanu u kome je glavna faca pas Zdravko
Sanja Dimitrijević i Srđan Vorgić, foto: Luka Šarac
Sanja Dimitrijević i Srđan Vorgić, foto: Luka Šarac

Iako je temperatura bila ispod nule, a pahulje su uporno pokrivale šetalište na Savskom keju na Novom Beogradu, pevačica Sanja Dimitrijević (28) koja se proslavila u šou-programu Prvi glas Srbije i njen dečko, pevač benda Inspiracija Srđan Vorgić (28), stigli su u dogovoreno vreme držeći se za ruke i ne skidajući osmeh s lica, dok ih je u stopu pratio pas Zdravko veselo mašući repom. Dok su ispijali tople napitke, zaljubljeni par počeo je priču o tome kako su se upoznali.

- Srđana sam prvi put videla na sastanku u klubu Cinema, pošto je bio prinuđen da sarađuje sa mnom, Anom Bebić i Anom Milenković jer smo dobile ponudu da pevamo u prostoru gde je on nastupao sa svojim bendom. Moj prvi utisak bio je da je nadrndan, ali kada je počeo da se smeje nakon što sam rekla da pevam sve, postao mi je simpatičan. Nisam imala utisak da sam mu se dopala jer je prvi susret bio isključivo poslovan, ali na našem zajedničkom nastupu primetila sam i neke druge vibracije. (Smeh) Pošto smo se dobro zezali tokom svirki, druženje je došlo spontano… Počeli smo da se dopisujemo van posla i usledio je dejt. Mada, volim da kažem kako sam se toliko dopala Srđanu da je odmah rekao u sebi: Ja moram da imam ovu devojku – započinje Sanja priču kroz smeh, dok Srđan nastavlja u istom tonu:

- Pamtim da sam je prvi put video potpuno slučajno na televiziji i to dok sam bio u gostima jer sam sopstveni TV prijemnik odavno izbacio iz sobe. Tada je u emisiji Prvi glas Srbije pričala kako je pevala prateće vokale Aleksandri Radović. Delovala mi je potpuno bez veze, sva nikakva, obučena i našminkana kao neki džanki... (Smeh) A onda se posle nekog vremena pojavila u Cinemi i izdvojila od svih. Pravo žensko i nešto što mi je trebalo – zadovoljno konstatuje Srđan dok razmenjuje vragolast pogled sa devojkom koja ga je očarala. Crnokosa pevačica ističe da ju je njen dečko kupio i svojim umećem u kuhinji navodeći da je pored njega osvajala i Srđanovog psa Zdravka.

- U početku brinulo me je to što radimo i izlazimo zajedno jer sam smatrala da to nije dobro, ali drago mi je što nisam bila u pravu. Srđan inače ne voli da se fotografiše, ali obožavam ga jer je spreman da uradi sve za mene. Pored toga, on i super kuva, što me je stvarno iznenadilo, a kada sam bila bolesna, donosio mi je doručak u krevet. Pošto je Zdravko veoma važan u Srđanovom životu, dolazila sam bukvalno na upoznavanje s njim i postepeno smo se zbližili. Inače, Srđan i ja smo počeli da živimo zajedno potpuno spontano, ja sam želela da se osamostalim i odvojim od roditelja, a on je govorio kako mu treba cimerka jer hoće da se preseli u Beograd. (Smeh) Tako smo kroz šalu došli do toga da se uselimo pod isti krov – navodi Sanja.

- Ja sam jedva čekao da pobegnem iz Novog Sada i to više nije onaj grad u kome sam se rodio. Postao je svratište nekih čudnih ljudi, mada ga i dalje volim. Preko noći odlučio sam da živimo zajedno, našli smo stan, a najbitnije nam je bilo da li primaju psa. Inače, muzika je moj hobi koji je prerastao u posao i njome sam počeo da se bavim u srednjoj školi sa drugarima. Naravno, da bismo se dopali devojkama. Naš bend se postepeno menjao i sazrevao, a tokom poslednjih pet godina intenzivno sviramo po najvećim klubovima u Beogradu, Novom Sadu i regionu. Volim da se bakćem sa bojama i na nastupima eksperimentišem sa stajlingom, ali Sanja me je sada malo smirila – priznaje ovaj markantni pevač.

- Kada smo nedavno išli na premijeru, pristao je da obuče crno odelo, ali pitao me je da barem obuje crvene čarape. (Smeh) Šalu na stranu, ima super stajling, a na bini neverovatnu energiju i do kraja je opušten. Za sada ne razmišljamo da snimimo nešto zajedno jer imamo različite muzičke ukuse. Ali, za tim nema ni potrebe jer dovoljno vremena provodimo skupa. Mada, nikad se ne zna! Trenutno sam fokusirana na snimanje trećeg singla i zbog toga često putujem u Atinu. Prethodne dve pesme radila sam sa grčkim producentima koji sarađuju sa poznatim pevačem Jorgosom Sabanisom, a upoznala sam ih dok sam prošle godine bila na odmoru. Nadam se da će nova pesma biti gotova do aprila – zaključuje Sanja.

Piše: Jelena Kulović

makonda-tracker