Sandra i Andrej Meljničenko: Vreme je za potomstvo

1
Supružnici Sandra i Andrej Meljničenko otkrili su svojim bliskim prijateljima da će intenzivnije razmišljati o bebi nakon što uskoro obiđu Australiju - jedini kontinent na kojem nisu bili zajedno
foto: Keystone
foto: Keystone

Srpkinja koja živi životom holivudskih zvezda, bivša članica grupe Models, Sandra Meljničenko, trenutno je na proputovanju po Evropi u društvu svog voljenog izabranika, ruskog milijardera Andreja Meljničenka. Poznati biznismen je nakon nekoliko poslovnih sastanaka u Švajcarskoj, u Ženevi nakratko napravio evropsku bazu iz koje je poslom putovao u okolne države. Mada su nedavno propustili ekskluzivnu zabavu fondacije AMFAR Cinema Against AIDS u Kanu zbog Andrejevih neodložnih obaveza, tridesetdvogodišnja lepotica i njen pet godina stariji suprug  zajedno su putovali u Monte Karlo na trke Formule 1. Bila je to prilika da prvi put odsednu u svojoj novoj ekskluzivnoj vili koju su nedavno kupili nadomak hotela Metropol u centru evropske prestonice dobre zabave. Ovu kuću okruženu zelenilom, supružnici su renovirali i odabrali za jednu od primarnih lokacija Starog kontinenta gde nameravaju češće da borave.

Par se trenutno nalazi na svom imanju na Antibima pokraj Kana, a iako redovno prati muža na njegovim poslovnim putovanjima, Sandra je angažovana i u radu Andrejevog humanitarnog fonda koji pomaže deci oboleloj od raka. Tridesetak mališana leči se upravo od njegovih donacija, dok oko stotinak talentovane dece darežljivi Meljničenko školuje svojim sredstvima. Aktivnosti njegove organizacije uskoro će biti usmerene i na Srbiju, a akciju kupovine najsavremenijeg uređaja za rano otkrivanje raka dojke za jednu zdravstvenu ustanovu u prestonici, sprovešće u delo atraktivna gospođa Meljničenko koja je nedavno jednoj devojčici iz Beograda platila sve troškove transporta i lečenja od multipleks skleroze u Moskvi. Iako o ovim svojim humanim podvizima tridesetdvogodišnja Sandra ne želi javno da govori, poznat je podatak da je na dobrotvornoj večeri kod Viktorije i Dejvida Bekama dobila specijalno dizajnirani telefon sa posebnim kodom, putem kojeg se od svakog ostvarenog poziva pet odsto sredstava upućuje u Fond za pomoć bolesnoj deci Afrike.

Pozitivnu energiju i snagu da pomaže drugima, Sandra crpe iz svog bajkovitog života i uživanja kraj Andreja koji se prema svojoj supruzi ophodi kao prema princezi. Njihov nesvakidašnji život često je na meti spekulacija domaćih medija koji su nagađali da ruski milijarder do sada nije boravio u našoj zemlji, ali je istina da je on sa svojom suprugom posetio našu prestonicu u maju prošle godine, dok za sada nema nagoveštaja da će par uskoro ponovo doći u Srbiju. S druge strane, iako se pisalo da je 21. aprila svoj rođendan proslavila na sopstvenom ostrvu na Maldivima, nije tačno da je Sandra kupila to ostrvo, samo je na ovoj egzotičnoj destinaciji zajedno sa voljenim mužem priredila ekskluzivnu zabavu za nekoliko prijatelja, dok su ostatak vremena proveli u intimnoj atmosferi.

Par uskoro iz jedne od skandinavskih zemalja kreće na krstarenje svojim brodom, a čarobno putovanje završiće na nekoj od destinacija koju do sada nisu posetili. Pošto su za doček 2006. godine boravili čak na Antarktiku, emotivni partneri nedavno su svojim bližnjima otkrili želje za obilazak novih mesta. Oni će, nakon što zajedno posete Australiju, jedini kontinent na kojem nisu boravili udvoje, intenzivno početi da razmišljaju o proširenju porodice. Za mesec dana supružnici će preuzeti i najnoviji boing koji su naručili pre nekoliko meseci, a umesto jahte sigma SF99 koju su do sada koristili, specijalno za njih u izradi je i novi savremeni brod koji u svom sastavu ima i inovativno dizajnirana jedra.

Nikola Rumenić

makonda-tracker