Severina Vučković: Sve fotografije s rajskog odmora sa sinom

0
Nakon što je nekoliko dana uživala na snežnim alpskim padinama, regionalna pop zvezda Severina Vučković otisnula se sa naslednikom Aleksandrom na egzotične Maldive. Odmah po povratku ona otkriva svoje utiske i kaže da je spremna za nove radne pobede
Severina Vučković sa sinom, foto: Maira Nec
Severina Vučković sa sinom, foto: Maira Nec

Nakon što je 2012. godine u Hrvatskoj videla sneg u maju, koji je prethodno proročki najavljivala u stihovima pesme Grad bez ljudi, pop zvezda Severina Vučković (41) ovog hladnog januara otisnula se na jednu od najlepših egzotičnih morskih destinacija na svetu. Na mapi je ucrtala Maldive, rajska ostrva u Indijskom okeanu, a samo sletanje na međunarodni aerodrom u maldivskoj prestonici Male, predstavlja nezaboravno iskustvo jer se stiče utisak da se spuštate tik na prostranu vodenu površinu.

S aerodroma, naj žena za 2013. godinu po tradicionalnom izboru čitalaca našeg magazina, uputila se na jedno od nenaseljenih, ali turistički uređenih ostrvaca prelepog arhipelaga koji čini 1.200 koralnih ostrva. Oni su grupisani u 26 atola i nude istinski mir svima koji vole tropsku klimu. Božanstvene plaže i bungalovi iznad vode omogućili su pevačici da po ceo dan uživa u ulozi nežne majke koja je napornim radom, iskazanim na nedavno okončanoj turneji Dobro došao u klub, omogućila sinu odmor iz snova.

- Bilo mi je prelepo i Maldivi su raj na zemlji. Najviše sam išla zbog Aleksandra jer on obožava more, a na tim plažama mogao je da uživa od jutra do večeri – kaže Severina za Story, odmah nakon povratka sa odmora u kojem joj je sve bilo podređeno njenom mezimcu.

Mada još nijednu bajku nije pročitao, 20. februara napuniće tek dve godine, maleni Aleksandar Popović u svojoj glavici već može sam da iscrtava konture srećnog detinjstva jer mu zahvaljujući posvećenoj mami ništa ne manjka. Osmeh je bio glavni začin Severininog i Aleksandrovog čarobnog boravka na Madivima budući da su im dani bili ispunjeni beskrajnom radošću i dugim razgovorima, kako to dolikuje odnosu majke i sina.

Veliki hoteli nemaju više od nekoliko spratova, čime se ograničava broj turista koji u određenom momentu mogu da uživaju u prirodnom ambijentu išaranom kokosovim palmama, tako da je atmosfera na ostrvu mirna i bez gužve. Poznata Splićanka nije propustila priliku da zadovolji svoju znatiželju za podvodnim svetom koji na Maldivima obiluje koralnim baštama sa najraznovrsnijim životinjskim i biljnim vrstama.

- Na Maldivima sam bila još pre dvanaest godina sa prijateljicom i tada su to bile najlepše plaže koje sam videla. Otišla sam ponovo kako bih se uverila da li je to zaista tako ili mi se učinilo jer sam tamo bila prvi put. I uverila sam se da je to ono pravo – radosno ističe Seve za Story.  Sudeći po fotografijama s ovog odmora za pamćenje, atraktivna pevačica demonstrirala je na obalama okeana svu raskoš i lepotu izvajanog tela na kojem bi mogle da joj pozavide devojke iz čitavog regiona, ali i brojne svetske lepotice.

Zgodna mama redovno trenira, a tajna njene dobre linije jeste i u odličnom balansiranju između privatnog i poslovnog života koji podrazumeva savršen sklad duha i tela. Severini je boravak na Maldivima izuzetno prijao, a uspomene sa sinom na peskovitim plažama u potpunosti su joj smetnula s uma stresni period koji je iza nje.

U Zagreb se nakon desetak dana vratila puna utisaka koji će joj u vidu islikanih morskih prizora, poput onih u romanu Dvadeset hiljada milja pod morem, zauvek ostati urezani u sećanju. Pevačica je sada u potpunosti spremna da se posveti novim poslovnim poduhvatima pa bi tako već do kraja februara trebalo da predstavi novi singl kojim će najaviti i album. Seve već ima pet gotovih pesama i s velikim zadovoljstvom iščekuje trenutak kada će one, poput većine numera s albuma Dobro došao u klub, zavladati sajtom You Tube koji broji na desetine miliona pregleda njenih hitova.

Tajna Severininog uspeha jeste i u konstantnoj posvećenosti publici koja joj naklonost iskazuje i na društvenim mrežama. Tako samo jedna njena stranica na Facebooku broji skoro 700.000 obožavalaca koji iz dana u dan prate sve njene aktivnosti dajući joj vetar u leđa da nastavi dalje.

Njena sreća, međutim, nije svima draga pa je tako nizom neistinitih tekstova protekle nedelje iz svih medijskih oružja udareno na njen privatni život. Pisalo se da ima novog emotivnog partnera, hrvatskog preduzetnika Luku Rajića koji je ubrzo demantovao čak i poznanstvo sa ovom pop zvezdom. Zanosna pevačica trenutno ne razmišlja o ljubavi jer joj se još nije dogodio susret koji će joj ponovo probuditi leptiriće u stomaku. Zato će i predstojeći Dan zaljubljenih dočekati sama, ali ne i usamljena jer je ljubav koju prima od dvogodišnjeg sina čini istinski srećnom.

Piše: Nikola Rumenić

 

makonda-tracker