Jelena Karleuša i Duško Tošić: Luksuzni dar u slavu ljubavi

14
Fudbaler Verdera i srpski reprezentativac Duško Tošić ostavio je bez daha svoju voljenu suprugu, pevačicu Jelenu Karleušu, kada joj je za godišnjicu braka poklonio trenutno jedinstveni automobil u Evropi
foto: Story press
foto: Story press

Godinu dana harmoničnog braka između kontroverzne pevačice Jelene Karleuše i fudbalera Verdera Duška Tošića, koji su pre svega obeležili rođenje ćerkice Atine i vest o ponovnoj trudnoći atraktivne plavuše, bili su više nego dovoljan razlog za markantnog sportistu da na originalan način iznenadi svoju dragu. Imajući u vidu da seksepilna pevačica ne pada na jednostavne darove i da je oduvek vodila izuzetno raskošan život, popularni igrač Bundeslige morao je da se potrudi kako bi zaista uspeo da fascinira svoju suprugu. Ipak, nakon dugog razmišljanja, Duško je uspeo u nameri da ostavi bez daha svoju životnu saputnicu jer je kao savršeno iznenađenje za godišnjicu braka odlučio da Jeleni pokloni najnoviji model automobila marke BMW - Z4 roadstar u beloj boji. Tako se, mesec dana pre Vidovdana na koji su se prošle godine venčali, ispred kuće na Bežanijskoj kosi u kojoj supružnici stanuju sa svojom mezimicom, našao sportski četvorotočkaš koji je bio obmotan crvenom satenskom mašnom. Ugledavši ova luksuzna kola, zgodna Beograđanka zaista je bila oduševljena, što je zapravo i bio cilj srpskog reprezentativca koji je u tom trenutku bio u Nemačkoj.

- Ostala sam bez teksta kada sam videla šta mi je Duško poklonio za godišnjicu braka, vrištala sam i skakala od sreće. Kada sam ga pozvala telefonom da mu zahvalim, on je već krenuo na utakmicu, tako da sam prvo oduševljenje podelila sa telefonskom sekretaricom. Pomislila sam kako je opet uspeo da me namuči i pitala se kojim poklonom da mu uzvratim, možda tako što ću mu kupiti avion (smeh). Šalu na stranu, mislim da će najlepši dar od mene dobiti u septembru, kada ću na svet doneti još jednog malog Tošića – kaže ekskluzivno za naš magazin Jelena čiji je BMW kabriolet trenutno jedini u Evropi jer je njegova masovna proizvodnja najavljena tek za 2010. godinu.

Ovaj gest Verderovog levog beka izazvao je veliku buru i u nemačkim medijima jer je do novog modela popularnog četvorotočkaša Duško veoma teško došao. Dok će se u slobodno vreme voziti novim dvosedom po srpskoj prestonici, pevačica koja je u šestom mesecu trudnoće u narednom periodu moraće da se potrudi kako bi našla idealno rešenje za uređenje njihovog novog penthausa koji se nalazi na Dedinju pored Belog dvora.   

- Do porođaja posvetiću se sređivanju našeg novog doma, a pošto je reč o ogromnom stambenom prostoru, imam pune ruke posla. Najviše muka zadaje mi borba sa majstorima, kao i poseban, ručno pravljeni nameštaj za dečju sobu, koji nikako da ispadne onako kako sam zamislila. Odlučila sam da našim bebama napravim pravi mali Dizni raj – objasnila je ponosna mama. Ipak, budući da je poznata kao dama sa istančanim ukusom, sigurno je da će enterijer svog novog penthausa koji je nedavno takođe dobila od supruga, Jelena veoma luksuzno urediti. I pored skupocenih poklona, popularnu pevačicu i njenog muža koji će najverovatnije uskoro napustiti Verder i otići u Španiju ili Englesku, najviše raduje to što će u septembru po drugi put postati roditelji, mada  još nije poznato da li će Atina dobiti sestru ili brata.   

Ivana Nikolić

makonda-tracker