Lena Kovačević nastupa u Grand Kazinu

0
Lena Kovačević nastupiće u subotu 1. marta u klubu Diva u sklopu beogradskog Grand kazina, gde će između ostalog i predstaviti svoj novi album
Lena Kovačević, Foto: Promo Foto
Lena Kovačević, Foto: Promo Foto

Pop-džez pevačica i kompozitor Lena Kovačević nastupiće 1. marta u klubu Diva u okviru Grand kazina u Beogradu. Pevačica će izvesti internacionalne evergrin i džez standarde, kao i numere sa svog novog albuma San, koji predstavlja najprodavanije muzičko izdanje u zemlji za poslednja tri meseca.

Kovačevićeva je u decembru u Domu sindikata u Beogradu održala koncert, a nastupila je i za doček nove godine na Trgu slobode u Novom Sadu.

Inače, Lena Kovačević diplomirala je džez pevanje na Muzičkom konzervatorijumu u Amsterdamu, a studirala je u klasi eminentnih evropskih profesora. Bila je aktivna u više muzičkih projekata sa izvođačima iz svih krajeva sveta, ukjučujući i saradnju sa kolegama iz Srbije i regiona.

Njen prvi autorski album, pod nazivom Dobar dan za pevanje objavila je 2009. godine, a 2011. bila je jedan od članova žirija u takmičarskoj emisiji Prvi glas Srbije.

U Holandiji je dugo sarađivala sa jednim od najboljih džez orkestara, Kraljevskim holandskim orkestrom, a nastupala je i kao solista u projektu američkog basiste Džona Klejtona uz Nigel Kenedi Kvintet i Al Di Meola Bend.

Cena ulaznice za predstojeći koncert Lene Kovačević u klubu Diva je 1.500 dinara, a karte možete rezervisati na telefon 011/220 28 28.

makonda-tracker