Kejt Midlton: Skromna i voljena vojvotkinja

0
Osim što je cesto hvaljena zbog svojih modnih odabira, Kejt je pooznata i po tome što se neretko odlucuje za pristupacnu modu, a pokazala je i da ce one skuplje komade garderobe nositi i više puta.
Kejt Midlton; foto: Profimedia
Kejt Midlton; foto: Profimedia

Vojvotkinja Ketrin ponovno je dokazala svoju skromnost kad je u pitanju moda. Iako ovo nije prvi put da "reciklira" odevne kombinacije, Kate je tim potezom ponovno oduševila javnost.

Naime, lepa Kejt, koju mnogi smatraju svojim modnim uzorom, obukla je haljinu Stelle McCartney koju je vec nosila nekoliko puta, ali je najviše pažnje privukla na proslavi šezdesete godišnjice vladavine kraljice Elizabete II.

Tada je kao modni dodatak nosila karakteristicnu kapicu koju je proslavila britanska monarhija, a stajling je upotpuinila decentnim brošem.

Kejt je redovno hvaljena zbog svojih modnih odabira, a ovog puta na kraljičinom prijemu nagradenih glumaca BAFTA-e, haljinu Stele Mekartni nosila je u mnogo ležernijem izdanju, uz crnu torbicu i crne cipele.

Od majke budućeg kralja očekuje se da se odeva u skladu sa svojom ulogom, ali Ketrin uspešno odoleva epitetu razmažene, neskromne vojvotkinje.

makonda-tracker