Istraumirana Soraja: Skoro da su me oteli u Dubaiju!

1
Starleta tokom boravka u Dubaiju preživela traumatično iskustvo kada je shvatila da je prate kola sa zatamnjenim staklima
Soraja Vučelić, Story arhiva
Soraja Vučelić, Story arhiva

Starleta Soraja Vučelić odlučila je da se preseli u Dubai zbog poslovnih ponuda, jer je to, kako sama kaže, prilika koja se ne propušta. Međutim, Soraji i njenoj prijateljici tamo se dogodilo nešto jako neprijatno:

- Skoro su me oteli! Neki momci su mene i moju drugaricu celo veče posmatrali u diskoteci. Nisam obraćala pažnju na njih, ali mi je jedan dečko iz našeg društva rekao da ne skidaju pogled sa nas dve. Nije mi bilo svejedno. Kada smo krenule, oni su nas u besnim automobilima sa zatamnjenim staklima pratili od kluba do hotela. Stale smo ispred ulaza, a oni su se zaustavili na nekih dvadesetak metara iza nas. Bile smo uplašene. Vratar nam je prišao, rekle smo mu da su sumnjivi likovi u autu, on je pozvao hotelsko obezbeđenje, a ti likovi su, kada su ih videli, upalili auto i samo prošli pored nas. Momci iz hotela su nas dopratili do apartmana. Premrla sam od straha – opisala je traumatični događaj potresena starleta za Blic.

Soraja je priznala i da je živela u strahu nekoliko dana.
- Tresla sam se i kolena su mi klecala, jedva sam stajala. A takvi likovi se nalaze na sve strane. Kad vide zgodnu devojku, svašta im padne na pamet – zaključila je Soraja.

makonda-tracker