Pucano na automobil klavijaturiste Amadeus benda

0
U centru Beograda, na auto klavijaturiste iz grupe Amadeus bend, Bojana Stanimirovića, pucano je juče kasno popodne.
Amadeus bend, foto: Story arhiva
Amadeus bend, foto: Story arhiva

- Ko je pucao, zasad se ne zna! Svi smo zgranuti! Dok je Boki vozio od Konjarnika ka Dorćolu, slušao je glasno muziku i u jednom trenutku čuo je udarac. Nije pridavao tome značaj dok mu se kod Vukovog spomenika nije upalila lampica za ulje- otkrio je Aca Stanimirović, frontmen grupe.

Iako u startu niko iz benda nije hteo da komentariše ovaj događaj, posle nekog vremena oglasio se Aca i objasnio šta se zapravo desilo.

- Pošto dobro poznajemo balistiku, vidi se da je napadač pucao iz stojećeg stava i očito direktno u gumu! Pogodio je rezervoar i ulje je iscurilo.

Članovi grupa Amadeus bend isprva nisu želeli da prijavljuju ovaj slučaj policiji, međutim kada su razmislili i shvatili da je svako od njih barem jednom do sada imao sličnu neprijatnost, i to verovatno zahvaljujući njihovom redovnom i aktivnom širenju patriotizma, odlučili su da odnesu pronađeni metak u policijsku stanicu. U svojim izjavama, ispričali su da je svako od njih je imao poneku neprijatnost zbog veličanja Žandarmerije i Bratislava Dikića.

- Želimo da verujemo da je ovo slučajnost. S druge strane, ništa nas ne može uplašiti i ako neko misli da će Amadeus nestati ako se zapreti kompozitoru pesme Moja zemlja grdno se vara. Ovo radimo zbog dece Srbije - završio je Aca svoje saopštenje.

makonda-tracker