Ana Nikolić o romansi sa Tomašem: Negiranje te priče je kao da Madona demantuje vezu sa svojim čistačem bazena

0
Pop zvezda u intervjuu za Story odgovorila na spekulacije o navodnoj vezi sa vlasnikom diskoteke Atlantis u Švajcarskoj.
Story, foto: naslovna
Story, foto: naslovna

Story: Jeste li na Tajlandu boravili u društvu imućnog Slobodana Tomaša, vlasnika diskoteke Atlantis u Švajcarskoj koji je navodno za jedan list izjavio da vas je u pomenutoj zemlji sreo sa drugim muškarcem?

- Ispod časti mi je da to komentarišem i čak sam i htela da se šalim na svoj račun pa da kažem: Kako ste otkrili tek sada da mi je on dečko, kad naša veza traje već tri godine? Ali ovo više nije smešno! Ovaj demanti je meni isti kao kada bi Madona demantovala da je u vezi sa svojim čistačem bazena.

Story: Prošlog vikenda pevali ste u Tomaševoj diskoteci. Od kada ga poznajete?

- Tog gospodina poznajem od pre pet, šest godina kada sam prvi put nastupala u njegovoj diskoteci. Tu priča počinje i završava se. Čak i te izjave on nije dao i sve to je plaćeni negativni marketing usmeren protiv mene. Na mom nastupu u njegovoj diskoteci, prošlog vikenda bila je i njegova supruga i tom prilikom mi je rekao: U vreme kada si ti bila na Tajlnadu, da ja tamo nisam bio sa svojom ženom, imao bih strašan problem zbog ovih napisa.

Story: Da li vam je više zasmetalo to što su vas spojili sa oženjenim čovekom, to što on ima preko šezdeset godina ili možda neki momenat vezan za njegov  izgled?

- Sve mi je zasmetalo. I da je fizički moj tip, to jednostavno nije istina. To je izmišljena priča u glavama opsednutih ljudi koji me proganjaju mesecima.
 
Kompletan intervju sa Anom pročitajte u novom broju magazina Story koji je u prodaji od petka 14. februara.
 

Nikola Rumenić

TAGOVI: Ana Nikolić
makonda-tracker