Kandidati za Oskara u vezi: Džeret Leto zaljubljen u Lupitu Niongo?

0
Glumac Džered Leto navodno je već neko vreme u srećnoj vezi s kolegicom Lupitom Niongo sa kojom je ove godine nominovan za Oskara, a o njihovoj velikoj ljubavi uveliko pišu svetski tabloidi
Džared Leto i Lupita Niongo, foto: Profimedia
Džared Leto i Lupita Niongo, foto: Profimedia

Osim nominacija za zlatnu statuetu - Oskara za najbolju sporednu ulogu Džereda Letoa i Lupitu Niongo, prema pisanju svetskih medija, veže još nešto – zajednička ljubav koju osećaju jedno prema drugom.

Portal Page Six ističe da su glumci navodno u ljubavnoj vezi koja traje već neko vreme. Ove srede su viđeni kako sami sede u restoranu intimnog njujorškog Crosby Street hotela.

– Sedeli su gotovo zagrljeni za stolom u ćošku i delovali jako blisko – objasnio je anonimni izvor.

Atraktivna 30-godišnjakinja i dvanaest godina stariji roker u Njujork su stigli da bi pogledali revije na tamošnjem Fashion Weeku, ali ovo nije njihovo prvo zajedničko druženje, a glumica je na Instagramu par puta objavila zajedničke fotografije.

– Bili su bliski i na dodeli nagrada Zlatni globus, ali i na drugim događajima koji prethode dodeli Oskara koja će se održati 2. marta. Jedno pored drugog poziraju i na naslovnoj strani Vanity Faira posvećenoj Holivudu – dodao je dalje izvor.

Njihova bliskost nije prošla nezapaženo ni na zabavi organizovanoj nakon dodele nagrada Screen Actors Guild Awards. Cele večeri su razgovarali, a Džered je Lupitu tom prilikom zagrlio oko struka, dok je ona njega držala za nadlakticu.

Zvezda filma Dallas Buyers Club, Džered Leto, do sada je već bio u vezi s nekolicinom holivudskih lepotica kao što su Kameron Dijaz, Ešli Olsen, Lindzi Lohan i Skarlet Johanson. 

makonda-tracker