Roan Etkinson ostavlja suprugu?

0
Glumac koji se proslavio svojom uglogom Mr. Bina, i dalje nije predao zahtev za razvod, iako već dugo ima ljubavnicu
Roan Etkinson, foto: Profimedia
Roan Etkinson, foto: Profimedia

Zvezda humorističnih serija Crna guja i Mr. Bin, prema kojem je snimio i film, nedavno je spakovao stvari i iselio se i porodične kuće. Glumca i suprugu Sunetry Sastri, ćerku bogatog indijskog inženjera, nivsu videli zajedno od leta 2012. godine. Prijatelji Roana kažu da za njihov dvadesettrogodišnji brak više nema spasa. Komičar prošle nedelje nije došao na nećakovo venčanje, jer je znao da će ga svi ispitivati gde mu je supruga.

Kada je u decembru prošle godine došao po priznanje za doprinos glumi, koje mu je uručila engleska kraljica Elizabeta II, Roan je odbio da pozira službenim fotografima jer je bio sam.

- Već se dugo viđa sa mlađom ženom, ali još nije predao zahtev za razvod - rekli su prijatelji.

Par se upoznao krajem 80ih, kada je Sunetra radila kao profesionalna šminkerka na televiziji. Venčali su se u Njujorku, a Roanu je kum bio glumac i pisac Stifen Fraj. U braku su dobili sina Benjamina i ćerku Lili. Tinejdžerka je od oca nasledila ljubav prema glumi, a pre sedam godina je gostovala u njegovoj komediji Mr. Bean's Holiday, dok se 2004. godine pojavila i u britanskom filmu Tooth.

- Neću ništa da komentarišem, jer ni Etkinson nikada nije voleo da iznosi detalje iz privatnog života - rekao je glumčev PR. 

Dok mediji pokušavaju da otkriju ko je Roanova ljubavnica, on se zatrpao poslom kako bi se udaljio od tračeva. Šuška se da Etkinson radi na animiranom fimu o Mr.Binu, koji mu je 90ih godina doneo svetsku slavu.

- Retko koji lik ima više od pedeset miliona fanova na Facebook-u. Ponosan sam na njega - kaže komičar o kultnom liku.

makonda-tracker