Hiljadu ruža sa Kim Kardašijan

0
Starleta je Dan Zaljubljenih provela na koncertu svog budućeg supruga, Kanije Vesta, a na Instagramu je otkrila šta joj je darivao.
Kim Kardašijan, foto: Instagram
Kim Kardašijan, foto: Instagram

I nakon gotovo dve godine veze, Kanije Vest zna kako da očara i oduševi svoju verenicu, Kim Kardašija. Uspešni reper, majci svoje osmomesečne ćerke, Nort, za Dan zaljubljenih je poklonio, ni manje ni više, nego hiljadu ruža, koje je najpoznatija starleta fotografisala i objavila na svom Instagramu.

- Hiljadu ruža! Ne postoji ništa bolje od toga da sam sa svojom ljubavi na Dan zaljubljenih. Sretan vam ovaj dan - napisala je tridesettrogodišnja rijaliti zvezda, koja je uz ovu objavila još nekoliko fotografija.

Na drugoj se nalazi sa budućim surpugom u bekstejdžu njegovog koncerta, koji je u sklopu turneje The Yeezus Tour, održao u Baltimoru.

- Moj večerašnji sastanak sa Yeezusom - napisala je Kim, koja je u Baltimur doputovala sa ćerkicom dan pre Dana zaljubljenih.

Nakon što mu krajem februara završi turneja, Kanije će moći u potpunosti da se posveti venčanju. Par koji se popularno naziva Kimye, bračne zavete razmeniće u maju u dvorcu nedaleko od Pariza, a na glavi će tom prilikom navodno nosi krune.

- Kim i Kanije nosiće ručno rađene krune, koje je on naručio za njih. Misli da su on i Kim plemstvo - izjavio je anonimni izvor za US Weekly.

makonda-tracker