Sajmon Kauel postao otac

0
PR najpoznatijeg muzičkog producenta današnjice potvrdio je vest o porođaju njegove izabranice Loren Silverman, koja mu je na Dan zaljubljenih podarila prvog sina.
Sajmon Kauel i Loren Silverm, foto: Profimedia
Sajmon Kauel i Loren Silverm, foto: Profimedia

Sajmon Kauel, najpoznatiji muzički producent i zakleti neženja i ženskaroš, dobio je na Dan zaljubljenih svog prvog sina, potvrdio je njegov menadžer. Sajmon se kasnije obratio i svojim fanovima na Twitteru i u svom britkom stilu ih obavestio o najbitnijim informacijama o novorođenoj bebi.

Naime, nakon dugih spekulacija u britanskim medijima oko imena bebe - koje Sajmon i Loren nikako nisu želeli da otkriju, muzički mag je konačno otkrio kako će se njegov naslednih zvati.

- Veoma sam srećan što mogu da vas obavestim da se Erik rodio danas u 17:45. Zdrav i zgodan - napisao je Sajmon na Twitteru. Odmah nakon ovoga, usledila su još dva tvita o malom Eriku i njegovoj mami.

- Loren je u sjajnoj formi. Hvala vam na porukama podrške. Ime je dobio po mom ocu - bio je kratak producen.

Kako je očekivao rođenje svog sina svakog časa, a u isto vreme radio na snimanju takmičenja Britanija ima talenat, Sajmon je uskočio u privatni avion istog trenutka kada je Loren otišla u bolnicu. 

- Sajmon je organizovao da privatni avion čeka spreman za polazak već nedelju dana - rekao je izvor blizak Sajmonu.

 

makonda-tracker