Marko Vukotić: Kakav bih čovek bio kad bi me popularnost promenila

0
Crnogorski maneken Marko Vukotić nakon četiri godine veze stavio je tačku na odnos sa devojkom Slađanom Lukić s kojom je delio zajednički život u Podgorici, a razlog njihovog rastanka jeste to što se on preselio u Beograd, a ona zbog studija u Švedsku
Marko Vukotić, foto: Petar Đorđević, privatna arhiva
Marko Vukotić, foto: Petar Đorđević, privatna arhiva

Nakon što se pojavio u spotu Milion dolara pevačice Ane Nikolić, crnogorski maneken Marko Vukotić, pre svega zbog svog fizičkog izgleda, postao je zanimljiv javnosti.  To je bio glavni razlog da mu producenti rijaliti šou-programa Farma ponude učešće u poslednjem serijalu seoskog rijalitija. U samom početku, Marko je tvrdio kako je slobodan da bi se kasnije ispostavilo da je već četiri godine u vezi sa studentkinjom Slađanom Lukić. Oni su u Crnoj Gori živeli zajedno, a Slađana se nedavno zbog studija preselila u Švedsku dok Marko, zaljubljenik u teretane, na tako krupnu životnu odluku nije bio spreman.

Daljina, ali i činjenica da je on od anonimnog dečka postao poznat učinili su svoje i doveli do krize u njihovoj vezi. Oni su nekoliko puta raskidali, potom se i verili, međutim njihovoj romansi sada je definitivno došao kraj.

- Posle toliko godina, teško je priznati da je nečemu došao kraj, ali našem odnosu jeste. Možda smo se donedavno i zavaravali da veza još nije gotova i kako smo u fazi kada nam je potrebno vreme da o svemu dobro razmislimo. Jedan od razloga razlaza jeste daljina koja je uticala na krizu među nama - započinje Marko dodajući kako ni zarad ljubavi nije bio spreman da svoj život u potpunosti promeni.

- Razlog zašto se nisam preselio kod nje jeste to što još nisam spreman da pređem u drugu zemlju i da budem daleko od porodice i prijatelja – objašnjava Marko tvrdeći kako nije jedini krivac za ovakav završetak veze.

- Nisam ja nju ostavio, reč je o zajedničkoj odluci da se razdvojimo na neko vreme. Naša veza je sve ove godine bila sjajna, ali kao i u svakom odnosu, moralo je da dođe do krize... To ponekad jednostavno tako ide – ističe maneken i priznaje da je krahu njihove romanse doprinela i činjenica kako je njihova intima zahvaljujući učešću na Farmi u postala dostupna javnosti.  

- Može se reći da je i popularnost uticala na to što se sada dešava među nama. Počeli smo da se zabavljamo 2008. godine i početak veze bio je kao iz bajke. Nakon nekog vremena, otpočeli smo zajednički život i to su bili najlepši momenti naše romanse, ali nažalost, nismo uspeli – priča maneken koji je oduševio publiku svojim pojavljivanjem u spotu Ane Nikolić za pesmu Milion dolara.

- Što se tiče Ane i Nikolije, sa njima sam u odličnim odnosima, a saradnja je bila sjajna. One su veliki profesionalci, a snimanje je bilo veoma zabavno. Manekenstvom sam počeo da se bavim iz hobija, a na kraju se to pretvorio u ozbiljan posao. S druge strane, već tri godine takmičim se u bodibildingu, i mogu reći da sam praktično ceo život proveo u teretani – iskren je ovaj mladić koji i u narednom periodu planira da se se bavi sportom.

- Što se tiče planova, pošto jako volim fitnes i bodibilding, želim da istrajem u tom poslu. Neću dozvoliti da me sve ovo što se sad dešava promeni. Želim da ostanem priseban, onakav kakav sam bio i dok drugi nisu znali za mene. Nezahvalno je da pričam o sebi, ali sam u suštini veoma jednostavan, opušten, duhovit i religiozan. To kakav sam, nosim iz svoje porodice, od majke, oca i sestre koje mnogo volim i od kojih dobijam apsolutnu podršku za sve što radim. Imam, takođe, i divne prijatelje kojima ne smeta moja popularnost i cene to što se nisam promenio. Ne volim preterano da se pojavljujem na javnim mestima i naše druženje odvija se uglavnom u kućnom ambijentu gde se osećamo najopuštenije  - zaključuje maneken.

Piše: Moni Marković

makonda-tracker