Toni Cetinski: Bajkovito venčanje u Vegasu (FOTO)

0
Nakon što je pre mesec dana javno zaprosio svoju devojku Dubravku Dujak, Toni Cetinski odveo je svoju voljenu u Las Vegas, gde su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav, a potom otputovali na Havaje na medeni mesec
Toni Cetinski i Dubravka Dujak, foto: Story press
Toni Cetinski i Dubravka Dujak, foto: Story press

Mesec dana nakon što je javnost iznenadio dotad neviđenom romantičnom gestom i svoju devojku Dubravku Dujak (29) zaprosio preko naslovne strane hrvatskog Storyja, pop zvezda Toni Cetinski (44) svoju dragu odveo je i pred oltar. Dubravka je na njegovu prosidbu odmah odgovorila potvrdno i par je brzo počeo da kuje planove za venčanje na drugom kontinentu. Bračne zavete izmenili su pre dve nedelje, 17. januara u 18 časova po lokalnom vremenu u kapelici Chapel of the Flowers u Las Vegasu, a upravo je hrvatski Story preneo ekskluzivne fotografije sa svečane ceremonije kao i prve utiske srećno oženjenog Tonija.

- Budući da nikada nismo bili u Las Vegasu, odlučili smo da spojimo putovanje i venčanje. Ispalo je i bolje nego što smo planirali, s obzirom na to da smo i sami jednostavne i spontane osobe – iskreno otkriva muzičar.

Izabranica njegovog srca za svoj najvažniji dan odenula je unikatnu venčanicu od bele čipke koja je krojem i dizajnom naglasila sve atribute lepe Vinkovčanke. Venčanu haljinu golih leđa prema Dubravkinim željama izradila je dizajnerka Matija Vuica, a mlada je u njoj izgledala poput holivudske dive iz tridesetih godina prošlog veka. Kosu je skupila u ležernu punđu u kojoj je bila malena tijara, a diskretne biserne minđuše savršeno su upotpunile utisak nežne i atraktivne mlade. Toni je za venčanje u Vegasu odabrao crno odelo sa frakom, dizajnera Ivice Klarića, a tokom cele noći plesao je u cipelama poznatog zagrebačkog obućara Strugara. Kombinaciju je upotpunio crnim cilindrom kojim je takođe evocirao zlatno doba Holivuda.

Intimna razmena bračnih zaveta bila je rezervisana samo za njih dvoje, ali usprkos tome, kao i činjenici da ju je Toni sve vreme držao za ruku, Dubravka, inače magistar ekonomije, nije mogla da sakrije nervozu i uzbuđenje. U jednom trenutku emocije su je toliko svladale da je Toni tokom obreda morao da je ohrabri rečima podrške. On nije osećao tremu dok se svojoj izabranici, s kojom je u vezi bio devet meseci, na engleskom jeziku zaklinjao na ljubav u dobru i zlu, u bolesti i zdravlju, bogatstvu i siromaštvu...

- Osećao sam se beskrajno srećno i opušteno. Pokušao sam da opustim Dubravku koliko je to bilo moguće - rekao je nasmešeni i sada već srećno oženjeni Cetinski.

Iako su neki mediji uoči venčanja nagađali o imenima onih koji će u Las Vegasu Toniju i Dubravki biti kumovi, uz srećne mladence su u trenucima dok su se zaklinjali na večnu ljubav, karakteristično za venčanja u Las Vegasu, stajali imitatori Elvisa Prislija i Merilin Monro.

- Od početka je plan bio da odemo sami, a kumovi su predviđeni za venčanje u Hrvatskoj - ispričao je Toni. Kako saznajemo od osoba bliskih paru, kuma će mu u Zagrebu biti pevačica i prijateljica Severina Vučković, dok je Dubravka za svedoka odabrala svog prijatelja, PR stručnjaka Davora Grgina.

U Vegasu je nakon petnaestominutne svadbene ceremonije koju su zapečatili prvim poljupcem kao supružnici Cetinski, par krenuo na intimno svadbeno slavlje u jedan od tamošnjih najpoznatijih hotela - slavni Venetian, koji je, kako mu samo ime govori, izgrađen kao replika romantične Venecije.

- Slavili smo na romantičnoj večeri i u vožnji gondolom. A prava fešta tek nas očekuje u Hrvatskoj sa kumovima, rodbinom i prijateljima – kaže Toni koji, kako nam je takođe ekskluzivno otkrio, trenutno sa suprugom uživa na medenom mesecu na Havajima.

Kada su se utisci slegli, pevač iskreno priznaje kako će trenutak venčanja i Dubravka i on najviše pamtiti po Elvisovom pevanju dok ih je vozio do kapelice u ružičastom kadilaku čiji je vlasnik bio Litl Ričard, američki muzičar poznat po hitovima Tutti Fruitti, Good Golly Miss Molly i mnogim drugim.

Iako su iza njega dva braka, prvi s bivšom manekenkom Antonelom Butigan i drugi sa ekspertom za odnose s javnošću Ivanom Nobilo, Toni veruje kako je ovaj treći sa lepom Vinkovčankom napokon ono pravo.

- Verujem i nadam se da će sve biti u redu. Ako bude ovako kako je sada, imam razloga da se oženim i da se više ne razvodim. Dakle, to će sigurno biti treća sreća - priznao je pre mesec dana.

Tada je ujedno istakao kako bi voleo da sa Dubravkom zasnuje porodicu, ali s tim će ipak još neko vreme pričekati.

- Možda jednog dana ponovno dobijem dete. Nisu nam to sad planovi, Dubravka je veoma mlada, a ja imam dvoje dece. Nije da nam se negde žuri, ali nemam ništa protiv. Gde čeljad nije besna, ni kuća nije tesna - zaključio je nedavno u razgovoru za Story.

Iz braka sa Antonelom Tony ima sina Cristijana (15) , a druga supruga Ivana pre pet godina podarila mu je ćerku Piju. Zanosnoj Vinkovčanki Dubravki ovo je prvi brak, a sudeći po zaljubljenim pogledima novopečenih mladenaca – i poslednji.

Piše: Nikolina Kunić

Priredila: Ksenija Konić

makonda-tracker