Marijana Mateus: Nije lako probiti se na Istoku

2
Kreatorka Marijana Matues iznosi uzbudljive utiske o boravku u Dubajiu i trenutnoj situaciji u svom ljubavnom žiotu nakon što je prošlog leta raskinula emotivnu vezu
Marijana Mateus, foto: Privatna arhiva
Marijana Mateus, foto: Privatna arhiva

Harizmatična modna kreatorka Marijana Mateus (42) provela je nezaboravnih nedelju dana u Dubaiju koji je od Nove godine do danas bio samo jedna u nizu zanimljivih destinacija na koje je putovala. U najluđoj noći provodila se uz pesme Zdravka Čolića u Petrovcu na moru, a potom je nastavila da putuje na relaciji London – Budimpešta – Beograd. Nedavno su se na njenoj uzbudljivoj mapi putovanja našli i Emirati, a fotografije koje je tamo snimila, više od reči govore o tome kako se provela u ovom modernom gradu.

- U Ujedinjene Arapske Emirate otišla sam na poziv svoje prijateljice Jane koja je tamo imala prezentaciju svog brenda kupaćih kostima pod nazivom Spirit and Secret. Iako sam se prva tri dana, od jutra do mraka, bavila njenim poslom, u Dubaiju smo se divno provele. Drugi deo mog boravka tamo bio je za mene pravo uživanje - opisuje Marijana koja za sada nema ambicije da proširi svoj modni uticaj na azijsko tržište. 

Piše: Nikola Rumenić

Tekst o Marijani Mateus pročitajte u 439. broju magazina Story, koji je u prodaji od 14.02.2014. godine.

makonda-tracker