Nevena Adžemović: Pametnije je da rađam decu nego da se bavim politikom

1
Bivša poslanica u Narodnoj skupštini Republike Srbije, Nevena Adžemović, otkriva kako se oseća posle napuštanja parlamenta i priča o pomirenju sa nevenčanim suprugom Srđanom Adžemović s kojim želi proširenje porodice
Nevena Adžemovic, foto:Vladimir Špo
Nevena Adžemovic, foto:Vladimir Špo

Nekadašnja članica grupe Models, Nevena Adžemović (31), pre dve godine mikrofon je zamenila poslaničkim i stranačkim angažmanom, ali sada je rešila da politici kaže zbogom. U novom sazivu republičkog parlamenta, njenog imena neće biti na poslaničkoj listi. 

 - Već duži period razmišljam o napuštanju politike. Sada su se samo poklopile kockice i srećna sam zbog toga jer se ispostavilo da to stvarno nije za mene. Pokušala sam, ali nisam se snašla – iskrena je bivša modelsica koja ističe kako nije uspela da se pokaže u pravom svetlu tokom svog političkog delovanja u okviru zakonodavne vlasti.

- Nisam bila u prilici da iznosim svoja mišljenja jer za poslanike stranke kojoj sam pripadala nije bilo dovoljno minutaže u Skupštini. Potencira se kako nisam dovoljno izlazila za govornicu, ali za to jednostavno nije bilo prilike. Prošla sam kroz pakao jer nisam imala nikakvu zaštitu od medijske Golgote kroz koju sam prošla – ističe Nevena koja ipak žali za propuštenom šansom.

Piše: Nikola Rumenić

Priču o Neveni Adžemović pročitajte u 439. broju magazina Story, koji je u prodaji od 14.02.2014.

makonda-tracker