Prostituke jurile Dada Polumentu na Tajlandu

1
Već skoro mesec dana, pevač Dado Polumenta sa prijateljima uživa na Tajlandu, a na ovoj egzotičnoj destinaciji doživeo je trenutke za pamćenje.
Dado Polumenta, promo foto
Dado Polumenta, promo foto

Osim odmora na Puketu, on i njegovi prijatelji rešili su da posete i Bankog i da vide kako ovaj grad živi noću. Njih nekoliko se uputilo i u ulicu crvenih fenjera kako bi fotografisali što autentičnije noćni život. A onda se celo društvo našlo na udaru prodavačica ljubavi koje su ih vukle i nudile svoje usluge.

- Imao sam prilike i ranije da ih vidim, ali ovde su u pitanju bile trandže i to skoro sve do jedne. Prosto vas ne puštaju da prođete. Vrlo čudno iskustvo, moram da priznam, ali vredno pamćenja. Nama je sve to bilo smešno - kaže Dado Polumenta.

Inače on je ostao i na otvaranju čuvenog lanca Nikki Beach i bio je sa svojim prijateljima jedan od prvih gostiju. On se  Beograd vraća već krajem ove nedelje pošto ga za dan zaljubljenih očekuje nastup u Lincu. Inače iako je bio sa prijateljima na odmoru, kaže da se super proveo ali da bi bilo lepo i da je u paru otišo na Tjaland.

- Verujem da ću sledeće godine biti u ovo vreme zaljubljen i da ću u paru moći da uživam na ovako lepom putovanju. Mada i ovaj odmor sa prijateljima ću dugo pamtiti pošto nam je vreme proletelo u odličnom provodu - kaže Dado.

makonda-tracker