X Faktor: Eminini fanovi napadaju Kristinu

0
Kako se šou X Faktor privodi finalu, tako tenzija raste, ali ne samo među takmičarima.
Kristina Kovač, Emina Jahović, foto: X Faktor
Kristina Kovač, Emina Jahović, foto: X Faktor

U prvim epizodama X Faktora, imali smo često prilike da vidimo prepiske između Kristine Kovač i Željka Joksimovića, a kako je šou tekao, Kristina je zaratila sa drugim članom žirija, Eminom

Nakon što je Kristina na Twitter-u izrazila svoje mišljenje da joj se ne dopada kako njena koleginica, Emina Jahović vodi svoj posao, usledilo je Eminino zvanično saopštenje, a potom su Kristinu krenuli da napadaju Eminini fanovi.

- Ova žena je toliko bezobrazna, jadna, alapača, odvratna i ko da joj je 65, ona je za Farmu - dok joj je Krstina hladno odgovorila.

- Evo još jedne pacijentkije, juhuuu, blokčiiiić - napisala je Kristina, koja je i ostale osobe koje su joj slale negativne komentare, blokirala.

Kada je došlo do kulminacije, odlučila je da se oglasi i Emina.

- Dragi moji fanovi, molim vas, ne pišite ružne reči o Kristini, bez obzira na sve, u zajedničkom smo projektu. Njen način nije moj - napisala je Emina, dok je Kristina, kako piše Alo, preko svoje PR službe, poslala odgovor.

- Koleginica je u pravu. Moj način nije njen. Moj način je neuvijen, direktan, iskren i neoptrećen željom da se svima dopadnem - rekla je Kovačeva, dok su iz Eminine službe prokomentarisali samo Ko gubi, ima pravo da se ljuti.

makonda-tracker