Jelena Golubović: Seks u kamionu idealan za Dan zaljubljenih

0
Kontroverzna rediteljka, učesnica rijalitija Farma, otkrila je u jednoj TV emisiji svoje seksualne fantazije i bez dlake na jeziku oplela po Jeleni Karleuši i Isidori Bjelici
Jelena Golubović, foto Pink
Jelena Golubović, foto Pink

Jelena Golubović, kontroverzna rediteljka, u emisiji Glamur na Happy televiziji priznala je da je prvi put zbog ljubavi pobegla od kuće već sa 17 godina. Krenula je na Kipar, ali je vraćena s aerodroma.

- Kad je seks u pitanju, malo šta je ostalo da isprobam – kaže Golubovićeva.

– Eto, nisam u avionu, ali nisam ni u kamionu! Vezivanje u seksu je stvar poverenja, jer, možda mi stavi lisice, a ključ baci, ili pritegne kaiš malo jače? Volim eksperimente i izazove.

Jelena ne krije da bi volela da za Dan zaljubljenih dobije poklon – seks u kamionu! Beži od dosade, latica ruža, šampanjca i čokolade.

- Čupu sam u telefonu memorisala kao verenik, jer je on prvi koji me je verio – otkriva Jelena Golubović.

O svom poslu, Golubovićeva, pred kamerama Happy televizije, kaže da režira, ali i da glumi, jer joj je to ekonomičnije. Kad bi režirala Napoleona, vodeću ulogu dobio bi Branislav Lečić, a u delu Gospođa ministarka tu bi bila Jelena Karleuša.

- Karleuša je snob – kaže Jelena Karleuša.

- Ona je u stanju da uzme i kuću na Dedinju, koju ne može da otplaćuje, ali da se takmiči sa Cecom. Da imam živaca i da Jelena Karleuša ima imalo talenta za glumu, pošto ga nema za pevanje, pozabavila bih se tim projektom.

Jelena Golubovuć ne ostavlja na miru ni Isidoru Bjelicu, za koju kaže da bi, možda bila adekvatnija uloga u Gospođi ministarki.

- Ali, Isidora je pokvarena i ružna  - oplela je Jelena Golubović po književnici. 

-  Ona je u biti snob kao njen otac, važno joj je da se ekponira po bilo koju cenu.

 

makonda-tracker