Dejvid Bekam i Holi Viloubi: Najpoželjniji dejtovi za Dan zaljubljenih

0
Proslavljeni fudbaler proglašen je najpoželjnijim muškarcem sa kojim bi pripadnice lepšeg pola provele Dan zaljubljenih, dok muški deo ispitanika mašta o romantičnom dejtu sa britanskom voditeljkom Holi Viloubi.

Suprug bivše Spajsice Viktorije Bekam pobedio je žestoku konkurenciju i našao se na prvom mestu kao najpoželjniji muškarac sa kojim žene sanjaju da provedu praznik ljubavi.

Rezultati nove ankete sprovedene kod žena u Velikoj Britaniji pokazala je bi da se 18 procenata njih odlučilo za romantičnu večeru 14. februara upravo sa proslavljenim fudbalerom, a odmah za njima su i one koje sanjaju o dejtu sa Bredlijem Kuperom (14%), kao i Rajanom Goslingom (13%) i Tomom Hardijem (8%).

Muški deo ispitanika (22%) za ovu priliku odabrao bi šarmantnu voditeljku jutarnjeg programa Holi Viloubi, koja je u ovoj trci prestigla Keli Bruk, Megan Foks i Dženifer Lorens.

Rezultati ankete pokazali su i da se oba pola radije odlučuju za dejt sa nekim sa kim misle da bi imali zanimljivu konverzaciju, nego sa osobama koje su ih samo fizički privukle.

makonda-tracker