Fergi: Džoš je najbolji otac na svetu!

0
Pevačica grupe Balck Eyed Peas sa svojim suprugom, glumcem Džošom Damelom u avgustu prošle godine dobila je sina Aksela Džeka, a ne propušta priliku da svog izabranika pohvali i kaže kako je odličan otac i suprug.
Džoš Damel i Fergi, foto: Profimedia
Džoš Damel i Fergi, foto: Profimedia

Pored toga što je dobio titulu najboljeg partnera, slavnog glumca Džoša Damela njegova supruga Fergi nazvala je i ocem godine.

- Moj suprug je veoma praktičan kada je u pitanju briga o našem malom dečaku. Najbolji deo majčinstva je druženje sa detetom. On je moj ortak, volim da ga slušam i pokušavam da ga naučim rečima kao što su nos i ples. Tata pokušava da ga nauči da se igra sa loptom, a ja da pleše - izjavila je Fergi u intervjuu za američki magazin Extra i dodala da izuzetno uživa u druženju sa svojim sinom, te da se trudi da što više vremena izdvoji za porodicu.

Slavni par fotografije svog deteta često objavljuje na društvenim mrežama, jer, kako kažu, žele da žive običnim životom, da pružaju ljubav svom sinu i da kao ponosni roditelji podele sa svetom i poneku fotografiju malog Aksela Džeka.

makonda-tracker