Dejvid Bekam priprema spektakularnu proslavu Viktorijinog rođendana

0
Iako je nekadašnja Spajsica izjavila da će jubilarni četrdeseti rođendan proslaviti u krugu porodice, njen suprug Dejvid ipak je rešio da za svoju dragu pripremi nezaboravnu, veliku zabavu.
Dejvid i Viktorija Bekam sa sinovima, foto: Profimedia
Dejvid i Viktorija Bekam sa sinovima, foto: Profimedia

Slavna dizajnerka Viktorija Bekam uskoro će napuniti 40 godina, a tim povodom, kako navode svetski mediji, Dejvid planira da napravi veliku zabavu.

- Iako Viktorija želi da proslavi svoj rođendan u Los Anđelesu, za vreme uskršnjih praznika, i sa svojom porodicom, postoje glasine da Dejvid ima drugačije planove o slavlju. To je velika preokretnica u njenom životu i on misli da treba da se proslavi na najbolji način - izjavio je izvor blizak paru za britanske medije.
 
Šuška se da će za ovu veliku proslavu biti angažovan poznati kuvar Gordon Remzi, a da će žurki prisustvovati više od sto zvanica među kojima će se naći mnoge slavne ličnosti kao što su Eva Longorija, Kejt Bekinsejl, Keli Hopen i drugi.
 
Sudeći po dosadašnjim Dejvidovim postupcima kojima je pokazivao ljubav prema dugogodišnjoj supruzi, ovo će, verujemo, biti jedna od najlepših rođendanskih proslava u svetu poznatih.

makonda-tracker