Gven Stefani dobila pregršt darova od slavnih prijateljica

0
Džesika Alba, Rejčej Zoi, Nikol Riči ali i mnoge druge prijateljice Gven Stefani uveličale su proslavu povodom darivanja njenog nerođenog sina tzv. baby shower, koji je organizovala u hotelu Bel Air u Los Angelesu
Gven Stefani; foto: Profimedia
Gven Stefani; foto: Profimedia

Protekli vikend za pevačicu Gven Stefani bio je posebno zabavan. Naime, organizovala je darivanje svog nerođenog deteta tzv. baby shower i sjajno se provela u društvu svojih prijateljica. Otkrila je to na Instagramu, na kojem je i podelila nekoliko fotografija darova za svoje treće dete.



Nedavno je slavna pevačica otkrila da će ona i suprug Gevin Rozdejl nakon sinova Kingstona i Zume dobiti još jednog sina.



- Bila sam spremna predati krunu, ali čini se kako ću i dalje ostati kraljica svog doma – napisala je tada 44-godišnjakinja ispod vlastite fotografije na kojoj pozira s krunom na glavi.

A upravo je zato njen Baby shower bio u znaku svijetlo plave boje.



Gven je osim darova fotografisala i tortu kojom su se ona i prijateljice, među kojima su bile Džesika Alba, Kejt Bekinsejl, Čelsi Hendler, Rejčel Zoi, Nikol Riči i mnoge druge sladile, kao i cveće koje je  dobila za ovu proslavu.

makonda-tracker