Kim Kardašijan: Moja ćerka ne nosi samo brendiranu odeću!

0
Iako njen Instragram profil govori drugačije, na pitanje obožavateljke da li oblači svojoj ćerkici samo brendiranu odeću, slavna starleta Kim Kardašijan odgovorila je negativno.
Kim Kardašijan i Nort Vest, foto: Instagram
Kim Kardašijan i Nort Vest, foto: Instagram

Ćerka slavnog para Kim Kardašijan i Kanijea Vesta, osmomesečna Nort već sada pleni pažnju mnogih modnih znalaca, a kako je i njena mama ljubitelj skupocene garderobe, takvu odeću često bira i za svoju mezimicu.

Ipak, na portalu Mobio INsider, na kojoj fanovi mogu postavljati pitanja slavnim ličnostima, jedna od korisnica osvrnula se upravo na odeću malene Nort.

- Da li Nort nosi samo dizajnerske komade? Da li bi ikada otišla u neki jeftiniji butik i kupila joj nešto od pristupačnije garderobe? – upitala je korisnica, na šta je slavna Kim odgovorila da nema problem sa kupovinom jeftine odeće.

- Svakako! Ona nosi sve. Čak sam dizajnirala i kolekciju dečije odeće koja će imati pristupačnu cenu, a na police dolazi u martu. Klinci jako brzo prerastu garderobu, zato mora da bude jeftina – odgovorila je Kim.

Ipak, Kim na svom Instagram profilu neretko objavljuje fotografije kojima šalje potpuno drugačiju sliku, pa se tako nedavno pohvalila fotografijama dečije odeće i obuće, koje je njena Nort dobila na poklon od proslavljenih dizajnera - Đuzepea Zanotija, Stele Mekartni, Šarlot Olimpije, kao i modne kuće Hermes, Givenchy, Lanvin i mnogih drugih.

makonda-tracker