Harper Bekam: Najslađa zvezda prvog reda Viktorijine revije

0
Uživajući u tatinom krilu, dvoipogodišnja Harper Seven Bekam mirno je čekala početak modne revije, na kojoj je na Nedelji mode u Njujorku njena slavna mama Viktorija predstavila svoju novu kolekciju odeće i modnih dodataka.
Bruklin, Romeo, Kruz, Harper i Dejvid Bekam, foto: Twitter
Bruklin, Romeo, Kruz, Harper i Dejvid Bekam, foto: Twitter

Pre početka revije sve oči bile su uprte u prvi red u kom su sedeli članovi Viktorijine porodice - suprug Dejvid i njihovo četvoro dece – sinovi Bruklin, Romeo i Kruz, i  ćerkica Harper Seven, koja je sedela mirno u tatinom krilu zainteresovano posmatrajući  sve oko sebe, a da joj ni u jednom trenutku ne bude dosadno pobrinuo se njen stariji brat Kruz koji ju je sve vreme zasmejavao.

Potomci mame dizajnerke pažljivo su odabrali svoje odevne kombinacije. Dok je najstariji Bruklin bio elegantan u odelu baš poput oca Dejvida, Romeo koji je prošle godine bio zaštitno lice prolećne kampanje brenda Burberry Prorsum, preko svoje ležerne kombinacije, crnih pantalona, džempera i košulje koje je iskombinovao sa patikama, obukao je mantil te modne kuće.

I najmlađi muškarac u porodici Bekam, poput Romea je zadržao dečačku opuštenost. Dok je malena Harper, kojoj mama Viktorija oblači samo odeću s potpisom njenih slavnih kolega dizajnera, bila preslatka u sivoj haljinici.

makonda-tracker