Seksi Mina: Ovo je ćerka Željka Joksimovića

0
Mina je prošle godine napunila 18 godina, a ako je suditi po fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, izrasla je u pravu lepoticu
Mina Joksimović; foto: Instagram
Mina Joksimović; foto: Instagram

Popularni pevač, kantautor i aktuelni član žirija muzičkog takmičenja X Factor Željko Joksimović ove godine će postati otac po drugi put jer je njegova supruga Jovana Joksimović već u sedmom mesecu trudnoće, ali isto tako ima mnogo razloga i da bude ponosan na svoju ćerku iz prvog braka, Minu.



Iako je većina pamti kao simpatičnu devojčicu koja je od tate nasledila talenat za muziku, Mina je prošle godine napunila 18 godina, a ako je suditi po fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, izrasla je u pravu lepoticu.



- Ponosan sam otac devojke koja je sada već punoletna. Otac si ceo život, roditeljska uloga je najvažnija koju imamo. Posebno sam srećan jer je Mina veoma talentovana i uveren sam da će i vremenom taj talenat iskazati. Često je čak i moj savetnik, uvek je rado pitam za mišljenje i veoma ga cenim. Njoj uvek govorim da veruje u sebe i poštuje sebe i druge - rekao je nedavno Joksimović o svojoj ćerki.

makonda-tracker