Karleuša napada: Jadni su poznati koji plaćaju novinare i lajkove

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

li

15-02-2014 02:02h
Ja se uplasim kad vidim ovu plastiku, pa ona ce puci jadna

leica

09-02-2014 13:12h
Da, da, da.... Napokon pomislih evo je, napokon prica iskreno i otvoreno o SEBI. Taman pomislih da ce pojasniti odakle njoj 65 000 pratilaca preko noci na Twiteru i Facebooku, o cemu se pisalo i pricalo. O svojim silnim otkazanim i propalim koncertima. O ljubomori i zavisti prema uspesnijima od sebe. O time kako u nedostatku glasovnih mogucnosti radije bira put kojim se redje ide. A to su skandali, ogovaranja, javno blamiranje i potenciranje sebe kao sinonima za dobro i svih ostalih da su sinonim loseg.
Kada je na ispitu ljudskost, o tome kako je slagala drsko i bezobrazno da je uplatila cak 1 000 000 na racun srusenog Kraljeva, o onoj maloj devojcici koja je cekala na operaciju. I najbolnija tema u svemu je - Usce. USCE!!! Jeste bilo je 40 000 posetilaca. Je li u redu? Organizator je rekao 30 000 ali hajde neka bude 40 000. Pola karata je poklonjeno to je sigurno. I sta? Sta je poenta od te cifre. Druge estradne licnosti prave godisnje nekoliko koncerata sa duplo vise posetilaca. Zar se to ne racuna? Vec jedan jedini koncert samozvane Dive? To obracanje fanovima govorom mrznje a sve u ime samoodbrane od drugih. To je ono sto ne razumem. Nazivati druge "hejterima" a pritom siriti apsolutni govor mrznje prema uspesnijima, voljenijima i boljima od sebe? Plasirati konstantno iscenirane delove svoje privatnosti. Forsirati luksuz i raskos, a pritom plakati nad "napacenim srpskim narodom"??? Nazivati sebe humanistom ali osim prazne price ni sa kim ne podeliti nista? Kako je moguce imati 40 000 na koncertu a 700 000 online fanova? Pa sto se ne pojavi na Uscu bar jos koji? Najprodavaniji albumi? Koji albumi? Koji hit pamtimo od ove Dive? Koji plagijat? Ah plagijati...To je tek tema. Po njenoj prici i Madonna i Lady Gaga su njene ucenice. Kao i sve ostale male svetske zvezde. A tek njen izabranik?! Neskolovani mladi fudbaler koji dolazi iz unutrasnjisti Vojvodine. Dok mu voljena supruga ponosno istice da je Beogradjanka i da svi ostali koji nisu iz Beograda su seljaci i dziberi??? Ima li i jedna jedina tema u kojoj ova osoba nije kontradiktorno reagovala???? I samu sebe demantovala?? I eto napisah i ja nesto i to je upravo ono sto hrani njenu sujetu i karijeru. Reakcija na njene zlurade komentare. Jer kupiti njen CD necu, pogledati i poslusati taj uzas od njene muzike jos sigurnije ne. Njeno "neizoperisano" lice svakako necu posmatrati. Eto uspela je opet. Njena misija je uspela. U nedostatku kvaliteta moze i kic i prosipanje m... za bubrege. I ko o cemu baba o Uscu. I ko ocemu kurva o postenju. Pozdrav za JK (javno komunalno) zaista je S..NJE!

jo

08-02-2014 18:58h
rece osoba koja je to patentirala..krivo joj sto sad to i drugi rade...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: