Čarli Šin odgovorio na prozivku Eštona Kučera: Završićeš u bolnici!

0
Nakon što se Kučer tokom gostovanja u popularnoj američkoj emisiji Jimmy Kimmel Live našalio njegov račun, Čarli Šin mu je odgovorio zapretivši da će ga poslati u bolnicu.
Ešton Kučer, Čarli Šin, foto: Profimedia
Ešton Kučer, Čarli Šin, foto: Profimedia

Otkad je izbačen iz serije Dva i po muškarca, Šin često ima negativne komentare na račun svog naslednika Eštona Kučera. Kako prenose strani mediji, Kučeru je zbog toka prekipelo, pa je tokom gostovanja u popularnoj emisiji Džimija Kimela prozvao svog kolegu.
 
- Mogu li da iskoristim priliku da se obratim Čarliju? Frajeru, začepi, je** te! Dosta više. Prošle su tri godine, a ti me i dalje prozivaš po Twitteru - rekao je Ešton u emisiji, ali Čarli, kao što se to moglo i očeivati, nije poslušao savet, te je putem Twittera odgovorio na poruku.
 
- Eštonova poruka primljena. Jako mi je žao što si zvučao poput mene! Odlično! Moja krivica. Bio sam besan zbog drugih stvari, pa si ti na**bao. Nadam se da si dobro - stoji u prvom Čarlijevom tvitu, nakon kog sledi velik obrt.
 
- Ali novosti! Čoveče, ako mi još jednom kažeš da začepim, IKADA više, završićeš na bolničkoj dijeti na kojoj ćeš biti narednih godinu dana! - napisao je Šin, a potom je i usledila i ironična rođendanska čestitka koju je uputio mlađem kolegi koji je juče proslavio svoj 36. rođendan.

makonda-tracker