Aleksandra Kovač predstavlja novu pesmu

2
Pred koncert koji je Aleksandra Kovač zakazala 12. juna u bašti SKC-a, pop pevačica objavila je još jednu pesmu Have You Ever Had A Dream
foto: Jaka Vinšek
foto: Jaka Vinšek

Aleksandra Kovač je na svom zvaničnom sajtu obožavaocima predstavila novu pesmu Have You Ever Had A Dream.

- Nikada nisam napisala ovakvu pesmu. Razmišljala sam o tome koliko sam zahvalna što ću praznike dočekati u krugu porodice, sa ljudima koje volim u svom toplom domu. I sledeća misao mi je bila koliko ima dece koja su ostavljena na ulici gladna, bolesna, zlostavljana i tučena, koja se osećaju bespomoćno, bez nade i sa strahom dočekuju svaki novi dan, koja se neće radovati dolasku Nove godine i koja neće dobiti poklone, čak ni poklon koji je najlakše dati – ljubav – objašnjava Aleksandra kako je došla na ideju za ovaj song.

Pevačica je, inače, na ovogodišnjem World Travel Market u Londonu predstavljala Srbiju. Ideja Turističke organizacije Srbije, na čiji poziv se Aleksandra rado odazvala, bila je da se naša zemlja, ove godine, predstavi kao moderna i urbana sredina koja obiluje kreativnim i nadarenim ljudima. Pored pesama sa albuma Med i mleko Aleksandra je na ovom sajmu izvela i himnu Srbije Bože pravde.

makonda-tracker