Ešton Kučer: Čarli, čoveče ućuti više!

0
Otkako je Ešton Kučer zamenio problematičnog Čarlija Šina u popularnom TV sitkomu Dva ipo muškaraca, Čarli ne prestaje da proziva njegovu glumu preko društvenih mreža. Ešton se do sada nije oglašavao, međutim došlo je i njegovo vreme da kaže po neku reč….
Ašton Kučer, Džimi Kimel, foto: screenshot
Ašton Kučer, Džimi Kimel, foto: screenshot

Mišljenja oko zamene Čarlija Šina Eštonom Kučerom su podeljenja – nekima se sviđa, a nekim ne, međutim onaj koji ima najveće zamerke na njegovu glumu i uopšte pojavu u šou Dva ipo muškarca je niko drugi, do sam glumac koji je nekada nosio celu seriju.

Naime, dobro je poznato da Čarli s vremena na vreme komentariše kako ne može više da podnese da gleda svoju zamenu u seriji koja je stekla popularnost upravo zbog njegove glume, a poslednji u nizu komentara je da je Ešton Kučer jednostavno…jadan.

Verenik Mile Kunis je dugo dugo ćutao na Čarlijeve provokacije, ali je sada iskoristio priliku da u emisiji Džimija Kimela kaže sve šta mu je na srcu.

- Čoveče, je*eno ućuti! Prošlo je tri godine, a ti me i dalje pljuješ na Twitter-u! Nastavi sa svojim životom – rekao je uz osmeh Ešton.

Pogledajte:

makonda-tracker