Nevena Adžemović: Iz politike prelazim u novinarstvo

0
Bivša članica grupe Models i poslanica u Narodnoj skupštini odlučila je da izađe iz parlamenta i potpuno zaledi politički angažman. Atraktivna bivša poslanica planira da zakorači u novinarske vode.
Nevena Adžemović, Story arhiva, Luka Šarac foto
Nevena Adžemović, Story arhiva, Luka Šarac foto

Doskorašnja poslanica Nove Srbije Nevena Adžemović rešila je da okonča svoju političku karijeru.

- Izlazim iz politike, ali sa dobrim iskustvom. Nije mi prijala ta prljava kampanja i sve ono što objavljivalo o meni bukvalno otkada sam kročila u Skupštinu Srbije. Jednostavno sam shvatila da politika nije za mene. Nisam mogla više - rekla je za Alo.

- Neću ostati u stranci niti ću se više ikada uplitati u takve stvari. Povukla sam se zauvek. Shvatila  sam da lepa i obrazovana žena nema šta da traži u politici, jer za nju jednostavno nema mesta. Mislim da mi nije data prilika da se istaknem i iznesem svoje planove. Kao da se protiv mene vodila jedna prljava kampanja - smatra Nevena, koja tvrdi da je tokom svog političkog angažmana sve vreme bila diskreditovana zbog fizičkog izgleda.

Ona će i zvanično bez funkcije u svojoj stranci ostati nakon 16. marta, kada budu održani vanredni parlementarni izbori.

Nevena sada planira da se okuša u novinarskom zanimanju.

- Imam veoma primamljivu ponudu da budem urednik u jednim novim novinama. To mi se čini kao odličan izazov i baš sam se zagrejala za urednički poziv. Razmišljala sam se da pokrenem spostveni biznis, ali videćemo - dodaje bivša članica ženskog muzičkog sastava Models i supruga Srđana Adžemovića.

makonda-tracker