Bijonse: Ćerkica Blu Ajvi najdraži VIP gost

0
Fotografijom na kojoj se divi svojoj ćerkici Blu Ajvi dok u udobnoj fotelji sedi u garderobi iza pozornice, Bijonse je još jednom uspela da oduševi svoje mnogobrojne fanove.
Bijonse i Blu Ajvi, foto: Instagram
Bijonse i Blu Ajvi, foto: Instagram

Slavna Bijonse sve češće dopušta svojim obožavaocima da zavire u njen privatni svet, pa je tako putem društvenih mreža već nekoliko puta objavljivala svoje privatne, porodične fotografije.

Ovog puta slavna Queen B objavila je fotografiju na kojoj se vidi kako je njena dvogodišnja ćerkica posetila mamu u gardorbi tokom njene turneje koju završava krajem marta u Portugalu.

Na ovim fotografijama pevačica pozira u raskošnoj belo – zlatnoj fotelji, odevena u svileni ogrtač i donje rublje, dok je njena jedinica fotografiše.

- To što ste mama ne znači da morate izgubiti sebe… Priznajem da sam ranije bila jako oprezna u pokazivanju tela. Pre nego što sam rodila imala sam 88 kilograma, a potom sam skinula tridesetak kilograma. Ludački sam vežbala da ponovno vratim svoje telo nazad. Htela sam da pokažem da možeš imati dete, raditi naporno, i biti fit – nedavno je rekla Bijonse.

Inače i suprug slavne pop dive, Džej Zi obožava društvo ćerkice Blu Ajvi, pa njihove intimne trenutke takođe često objavljuje na svom profilu na Instagramu.

makonda-tracker