Lejdi Gaga progovorila o depresiji: Osećala sam se kao da umirem

0
Za martovsko izdanje magazina Harper's Bazaar, slavna pevačica progovorila je na temu depresije sa kojom je počela da se bori krajem prošle godine.
Lejdi Gaga, foto: Teri Ričardson/Harper's Bazaar
Lejdi Gaga, foto: Teri Ričardson/Harper's Bazaar

Ekscentrična pevačica 2013. godinu provela je prilično mirno, a početak 2014. doneo je pozitivne turbulencije. Kako prenose strani mediji, nakon razlaza sa dugogodišnjim menadžerom Trojem Karterom, kao i najave velike turneje koja počinje na proleće, pevačica je osvanula na naslovnici martovskog izdanja Harper's Bazaara, za koju je pozirala odevena je u top i suknju brenda Saint Laurent. U intervjuu za ovaj magazin, Gaga je progovorila na temu depresije sa kojom je počela da se bori krajem 2013. godine.
 
- Postala sam vrlo depresivna pred kraj 2013. godine. Iscrpljena od borbe s ljudima, nisam mogla da osetim ni otkucaje sopstvenog srca. Bila sam ljuta i cinična, osećala sam neku duboku tugu. Jednostavno, kao da sam prestala da se borim. Ali 1. januara sam se probudila, zaplakala, pogledala u ogledalo i rekla: Znam da ne želiš da se boriš. Znam da misliš da ne možeš, ali već si to radila i ranije! Znam da je bolno, ali ovu depresiju ne možeš da preživiš tek tako - otkrila je Gaga u intervjuu.

- Stvarno sam se osećala kao da umirem, kao da se polako gasim. Ali onda sam samoj sebi rekla da moram da se borim. Zbog sebe, zbog svoje muzike, zbog fanova... Zbog porodice. Depresija ti ne uzima talenat, samo čini da ga teže nađeš. Ali uvek ga nekako nađeš. Tuga ne može uništiti ono dobro u meni, pronašla sam jedan mali tračak svetlosti - dodala je popularna pevačica.

makonda-tracker