Tanja Savić: Odmor u dalekoj Australiji

1
Pevačica Tanja Savić i njen suprug Dušan Jovančević otputovali su u Zemlju kengura gde će provesti narednih mesec dana kako bi se odmorili i sa svojim sinovima Maksimom i Đorđem uživali u lepom vremenu
Tanja Savić, foto: Luka Šarac
Tanja Savić, foto: Luka Šarac

Popularna pevačica Tanja Savić (28) ponovo je spakovala kofere i zaputila se na dalek put. Mada se spekulisalo kako se sada definitivno seli iz Srbije, razlog njenog odlaska samo je dugo očekivani odmor, a destinacija joj je više nego poznata – Australija.

Ona je zajedno sa svojim suprugom, biznismenom Dušanom Jovančevićem (33) i njihovim sinovima Maksimom (3) i Đorđem (1,5), odlučila da hladno beogradsko vreme zameni toplim danima na Golden Kostu. Naime, njih dvoje su se pre godinu i po dana iz zemlje kengura, gde su proveli dve godine, preselili u Srbiju i odlučili da ovde nastavi život.

- Posle svih obaveza koje smo imali okom mojih novogodišnjih koncerata i drugih nastupa, predah nam je bio više nego potreban. Prvo smo mislili da nekoliko nedelja provedemo u Dubaiju, ali rešili smo da te trenutke iskoristimo za nešto drugo. 

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina Story, koji će biti u prodaji 7. februara, 2014. godine.

makonda-tracker