Dejan Pantelić: Najvažnije mi je vratiti osmeh na lice

0
Nakon što se suočio sa opasnom bolešću, a zatim smogao snage da se zajedno sa suprugom Mionom bori i za zdravlje njihove dece, poznati domaći voditelj govori da li je vredno nervirati se oko nebitnih stvari.
Dejan Pantelić, Story arhiva
Dejan Pantelić, Story arhiva

Sa poznatim voditeljem Dejanom Pantelićem (44) na veliko zadovoljstvo ponovo smo se sreli, pet meseci nakon što je za Story progovorio o zdravstvenom problemu koji ga je zatekao pre skoro dve godine i zbog koga je odsustvovao sa malih ekrana. Njegova dirljiva priča nikoga nije ostavila ravnodušnim, a on se svojski trudi da bar ličnim iskustvom i podrškom pomogne ljudima koji se nose s tom opakom bolešću.

Uz širok osmeh i sa mnogo optimizma, on sada priča s kojim se sve komentarima susretao posle svoje iskrene ispovesti i kakvo je sada njegovo zdravstveno stanje, ali i zbog čega sa suprugom Mionom (36), s kojom ima ćerku Lanu (8) i sina Vukašina (6), nastoji da pomogne svim roditeljima čiji mališani imaju dijabetes. Popularni Deki ushićeno otkriva i da ga od marta očekuje novi angažman na Radio Indexu, ali i kako polako sprema novi projekat na RTS-u, svojoj matičnoj kući.

- Shvatili smo da mi sami prvo moramo sebi da vratimo osmeh na lice jer ćemo time vratiti osmeh i našoj deci koja su fantastičan provodnik, pošto su oni ti koji vas pune pozitivnom energijom. Lana i Vukašin svakodnevno imaju vrlo zanimljive konstatacije i pitanja - govori voditelj.

- Nikada nije lako kada te pozove neko ko se bukvalno hvata za slamku, a ja pokušavam pozitivnim rečima da mu kažem kako nije sve propalo i da se stalno treba boriti. Neminovno je da se mislima ponekad vratim u taj ružan i bolan period, ali drago mi je ako mogu i na taj način da pomognem ljudima - otkriva on.

Kompletan intervju sa Dejanom Pantelićem možete da pročitate u novom broju magazina Story, koji je u prodaji od petka, sedmog februra.

makonda-tracker