Aleksa Perović: Sve probleme ostavljam ispred bine

5
Jedan od najpopularnijih učesnika X Factora, harizmatični Kraljevčanin Aleksa Perović, otkriva da je pre takmičenja okončao emotivnu vezu, kaže da trenutno nema vremena za ljubav i ističe šta se krije iza osmeha kojim lomi devojačka srca
Aleksa Perović; foto: Petar Đorđević
Aleksa Perović; foto: Petar Đorđević

Ako je suditi po dosadašnjim parametrima, šou-program X Factor ostaviće domaćoj estradnoj sceni u amanet i jednog momka koji, uprkos brojnim komplimentima koje dobija, još čvrsto stoji na zemlji. Osamnaestogodišnji Kraljevčanin Aleksa Perović izdvojio se svojim uverljivim muzičkim izrazom, ali i nenametljivošću koja provejava iz njegovih skromnih, ali samouverenih izjava. Ovaj stasiti momak nijednom nije izgovorio reč fanovi, što je vrlo svojstveno njegovim kolegama koji kao i on nemaju nijednu svoju snimljenu i izdatu pesmu. Ono što, međutim, ostavlja nedoumice u vezi s tim da li je reč o još jednom tinejdžeru prijatne spoljašnjosti koji ništa neće postići nakon završetka ovog šou-programa ili ovaj momak zaista ima potencijal da postane popularan, sagledano je u njegovom zagonetnom osmehu koji ne otkriva mnogo čak ni kad se svetla pozornice ugase. 

- Ne bih taj osmeh nazvao lažnim. To je jednostavno moj način da prikrijem neke svoje slabosti i u svakom trenutku budem predan svojim nastupima. Ljude ne zanima šta meni fali tokom izvođenja pesme, oni žele dobar nastup i ne interesuje ih moja porodična ili bilo kakva druga privatna situacija. Sve probleme ostavljam ispred bine i pokupim ih tek kad sa nje siđem. Tu sam da pevam i zabavljam publiku – odsečno kaže optimistični Perović koji jedan od favorita za pobedu u prvom balkanskom X Factoru.

 

Kompletan tekst pročitajte u novom broju magazina Story koji je u prodaji od 7. februara.

makonda-tracker