Bojana Rajić: Još nije izvesno kada ću se razvesti

0
Bivša manekenka Bojana Rajić otkriva kako reaguje na optužbe da je loša majka sinu Lavu kojeg je dobila sa fudbalskim golmanom Vladimirom Stojkovićem, objašnjava zašto je promenila prezime i kaže da je srećna u novoj vezi
Bojana Rajić; foto: Vladimir Šporčić
Bojana Rajić; foto: Vladimir Šporčić

Uprkos tome što je proteklih godina u javnosti bila najprepoznatljivija kao supruga fudbalera Vladimira Stojkovića (30), bivša manekenka Bojana Rajić (33) gradi imidž autentičnog poznavaoca modnih prilika na domaćoj sceni. Tekstovi o njenom oblačenju izazivaju veliku pažnju u medijima, ali javnost podjednako zanima i njen privatni život, naročito skandalozne okolnosti razvoda sa poznatim sportistom. U intervjuu za Story, majka dvoipogodišnjeg Lava Stojkovića govori o svemu kroz šta prolazi nakon bračnog brodoloma i odgovara na česte medijske optužbe o tome da je loša majka. Inače, iako su se Bojana i Vladimir razišli prošlog leta, prvo ročište njihove brakorazvodne parnice trebalo bi da se održi tek sredinom ovog meseca.

Story: Koliko vam smeta medijska drama oko razvoda i kako s tim izlazite na kraj?


- Smeta mi i to jezivo. Bilo mi je veoma ponižavajuće da svakodnevno čitam u novinama o svom privatnom životu, bilo da je reč o pozitivnim ili negativnim stvarima. Doživela sam zasićenje u tački trpljenja od koje dalje nisam mogla, iako u svemu tome nisam učestvovala. Čekala sam da sve to prođe i, nažalost, još sam u iščekivanju.

Story: Čini li vam se da ste u medijima izvukli deblji kraj baš zato što niste učestvovali u tom cirkusu?


- Možda i jesam jer nisam htela da sarađujem sa novinarima. Mada, ne verujem da bih bolje prošla i da sam im izlazila u susret. U tom slučaju cirkus bi bio još veći.


Kompletan intervju pročitajte u novom broju magazina Story koji je u prodaji od 7. februara.

makonda-tracker