Severina Vučković: Egzotična pustolovina za majku i sina

0
Nakon što je nekoliko dana uživala na snežnim alpskim padinama, regionalna pop zvezda otisnula se sa naslednikom Aleksandrom na rajske Maldive. Odmah po povratku ona otkriva svoje utiska I kaže da je spremana za nove radne pobede.
Severina Vučković, foto: Maira Nec
Severina Vučković, foto: Maira Nec

Nakon što je 2012. godine u Hrvatskoj videla sneg u maju, koji je prethodno proročki najavljivala u stihovima pesme Grad bez ljudi, pop zvezda Severina Vučković (41), ovog hladnog januara otisnula se na jednu od najlepših destinacija na svetu. Na mapi je ucrtala Maldive, rajska ostva u Indijskom okeanu, a samo sletanje na međunarodni aerodrome u maldivskoj prestonici Male, predstavlja nezaboravno iskustvo, jer se stiče utisak da se souptate tik na prostranu vodenu površinu. S aerodrome, najžena na 2013. godinu, po tradicionalnom izboru čitalaca našeg magazina, upustila se na jedno od nenaseljenih, ali i turistički uređenih destinacija prelepog arhipelaga, koji čini 1200 koralnih ostrva.

- Bilo mi je prelepo i Maldivi su raj na zemlji. Najviše sam išla zbog Aleksandra, jer on obožava more, a na tim plažama mogao je da uživa od jutra do večeri – kaže Severina za Story, odmah nakon povratka sa odmora, na kojem je sve bilo podređeno njenom mezimcu.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina Story, koji je u prodaji od 7. Februara, 2014. godine.

makonda-tracker