Sara priznala: Nisam mogla protiv emocija i vratila sam se Ivanu

1
Manekenka Sara Trajanović i Ivan Marinković od pre nekoliko dana ponovo su u ljubavnoj vezi. Saru očekuje poslovni boravak u Turskoj, što će neizvesno uticati na njenu najnoviju vezu
Sari Trajanović i Ivan Marinković
Sari Trajanović i Ivan Marinković

Oni koji ne gaje simpatije prema Sari Trajanović, obratila se putem Facebook-a i nedvosmisleno rekla da je u ljubavnoj vezi sa Ivanom Marinkovićem, bivšim mužem Goce Tržan.

 - Ekskluziva je jedno, a iskrenost drugo. Zato sam rešila da najiskrenije podelim sa mojim najmilijim fanovima ovu vest pre nego sa bilo kim. Nakon toliko varnica i emocija koje su se dešavale na farmi , zajedničkih trenutaka i prelepih uspomena posle farme, period koji se Ivan i ja nismo čuli niti videli bio je neobjašnjivo neprijatan za oboje. Falilo nam je nesto najlepše što smo stekli na farmi....naš odnos i druženje. Nakon ponovnog kontakta uspostavljenog posle farme na gostovanjima i žurkama, evociranja uspomena i međusobne blizine , nismo uspeli da zanemarimo emocije koje su i dalje tu, probuđene , jače nego ikada.... Ipak ono što je pravo opstaje i uprkos svim preprekama -napisala je Sara pre nekoliko sati.

 Ipak, Sara je otkila da će njihova obnovljena veza uskoro biti na testu daljine.

 - Na žalost naša ljubav stavlja se na test ponovo mojim odlaskom u Istanbul ali ipak čvrsto verujem da će je ipak samo ojačati - zaključuje je ona.

 Možda je odlazak u inostranstvu bilo nešto najbolje što se Sari dogodilo, jer je previše prašine podigla svojim neodlučnim ponašanjem i brzopoteznim vraćanjima u zagrljaj mladićima koje je maločas ostavila.

Na drugoj strani, Marinković nikad nije porekao da prema Sari gaji jaka ljubavna osećanja i time ga je njeno ponašanje opterećivalo i donosilo mu patnju, kad god je bivao ostavljen.

Izvor: Blic

makonda-tracker