Bogdan Diklić nakon reanimacije vraćen u život

2
Nakon predstave Kandid ili optimizam, koju je igrao na Sterijinom pozorju, glumac Bogdan Diklić je izgubio svest, a posle intervencije Hitne pomoći i reanimacije vraćen je u život
Foto: Vladimir Lukić
Foto: Vladimir Lukić

Proslavljeni glumac Bogdan Diklić je na Sterijinom pozorju u Novom Sadu ostao bez svesti, nakon čega ga je ekipa Hitne pomoći reanimacijom vratila u život i sada se nalazi na karidovaskularnom odeljenju bolnice u Sremskoj Mitrovici.

- Bogdan Diklić je kod nas dovezen kolima Hitne pomoći i prilikom prijema spontano je disao i bio svestan. On se trenutno nalazi na odeljenju Intenzivne nege, gde je dijagnostički postupak u toku – izjavio je Goran Trajkovski portparol Instituta.

Niko od nadležnih ne želi da precizira u kakvom je stanju proslavljeni glumac, osim da je Diklićev život ugrožen i da je priključen na aparate, kao i da lekari prate njegove životne funkcije.

Diklić je na 54. Sterijinom pozorju gostovao sa predstavom Kandid ili optimizam reditelja Aleksandra Popovskog, u kojoj tumači jednu od glavnih uloga, lik Panglosa.

makonda-tracker