U stanu Filipa Sejmura Hofmana nađeno 50 paketa heroina

0
Glumac Filip Sejmur Hofman pronađen je mrtav sa iglom u ruci u nedelju, a policija je u njegovom stanu pronašla veliki broj paketa heroina i više od dvadeset iskorišćenih igala.
Filip Sejmur Hofman, foto: Profimedia
Filip Sejmur Hofman, foto: Profimedia

Na mnogim pakovanjima nalazio se pečat Ace of Spades ili Ace of Hearts za koje korisnici kažu da su vrste heroina sa veoma jakim analgetikom po imenu fentanil.

Policija i dalje istražuje glumčev stan u Grinič Vilidžu u Njujorku, a autopsija koja bi trebalo da otkrije definitivni uzrok smrti Filipa Sejmura Hofmana biće izvršena danas.

Pored pomenutih paketa, među drugim stvarima pronađenim u stanu našla se čađava kašika ali i pet različitih vrsta lekova za koje policija sumnja da su bili uzeti bez recepta.

Filip je pronađen bez svesti oko 11.15 ujutru u nedelju, a pronašao ga je njegov prijatelj Dejvid Bar Kac koji je odmah potom zvao pomoć. Dejvid je otišao da poseti glumca budući da nije pokupio svoju decu Talulu, Kupera i Vila kao što se dogovorio.

Njegova deca žive blizu njega u stanu koji je plaćao oko 10.000 dolara za njih i njihovu majku i nekadašnju partnerku Mimi O'Donel.

 

makonda-tracker