Džej Zi svoju sreću drži u rukama

0
Fotografijom koju je objavila na svom Instagram profilu, Bijonse je oduševila i raznežila svoje fanove
Bijonse, Džej Zi, Blu Ajvi, foto: Instagram
Bijonse, Džej Zi, Blu Ajvi, foto: Instagram

R'n'b pevačica, nedavno je priznala kako ne bi imala snage da ostvari zavidnu karijeru, niti bi danas bila srećna i ispunjena žena, da nije bilo njenog supruga, koji joj je uvek bio neizmerna podrška i najiskreniji kritičar. Džej Zi, kao i njena ćerkica Blu Ajvi su oni koji joj daju snage da se izbori sa svim poslovnim izazovima, te ona neretko deli sa svojim brojnim pratiocima slike iz svog privatnog života želeći na taj način da se zahvali svojoj porodici, koja čini veliki deo njenog života. 

Ovog puta, obradovala je fanove fotografijom, koja možda na najbolji način dočarava koliko Džej Zi, Bijonse i Blu Ajvi uživaju u zajedničkoj porodičnoj idili. Reper na prvoj fotografiji ponosno podiže svoju mezimcicu Blu, dok na drugoj isto radi i svojoj supruzi.

- Ona je moje sve, prijateljica, žena i muzička ikona. Onoga dana kada sam je upoznao, spoznao sam šta je sreća, ljubav, povezanost i to nastojim da joj i pokažem. Rečima ne mogu na najbolji mogući način to da joj pokažem, ali se trudim da joj delima to stavim do znanja - nedavno je priznao reper, koji po svemu sudeći koristi svaki slobodan trenutka kako bi najvažnijoj ženi u svom životu pokazao koliko mu znači. 

makonda-tracker