Glumci u žalosti zbog smrti Filipa Simora Hofmana

0
Legendarni glumac odao je priznanje svom kolegi iz filma Flawless koji je pronađen mrtav u 46. godini života usled predoziranja narkoticima - opisavši ga kao nadarenog i veličanstvenog glumca.
Filip Simor Hofman, foto: Profimedia
Filip Simor Hofman, foto: Profimedia

- Veoma sam, veoma tužan zbog Filipove smrti. Bio je veličanstven glumac. Ovo je jedna od onih situacija u životu kada naprosto kažete ovo ne bi trebalo da bude tako.  Bio je tako mlad i nadaren a imao je toliko toga za šta je vredelo živeti. Moja porodica i ja šaljemo naše najiskrenije saučešće njegovoj porodici - rekao je on.

De Niro je bio jedan od mnogih glumaca koji su izrazili svoju tugu povodom njegove smrti.

- Jako sam šokiran i tužan zbog smrti Filipa Simora Hofmana. Uživao sam glumeći pored njega u filmu Veliki Lebovski. Bio je fantastičan čovek, i toliko talentovan. Pravo glumačko blago. Moje misli i molitve su sa njegovom porodicom - rekao je Džef Bridžis koji je sa njim glumio u filmu Veliki Lebovski.

- Nema reči. Strašno je - rekao je Džordž Kluni koji je glumio u filmu Ides of March.

Tom Henks koji se uz Filipa Simora Hofmana pojavio u filmu Charlie Wilson's War nahvalio je glumca, nazvavši ga ogromnim talentom.

- Ovo je strašan dan za one koji rade sa Filipom. On je bio veliki talenat. Od srca žalimo sa njegovom porodicom.

Gvinet Paltrou postavila je na društvenu mrežu Instagram sliku sa Filipom, Džudom Loom i svojom prijateljicom sa kojima se slikala u Italiji nakon snimanja filma Talentovani gospodin Ripli.

- Ischia 1998. nakon snimanja i večere...Filip je bio pravi genije - napisala je glumica ispod slike.

 

makonda-tracker